O-STA

Družba Diamond Resorts International® zaključila prevzem podjetja Aegean Blue

9. oktober, 2012 00:00 UTC

Z nakupom je mreža Diamond Resorts International večja za pet letovišč in 7.400 lastnikov

LAS VEGAS, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- DIAMOND RESORTS INTERNATIONAL®, eno od vodilnih globalnih podjetij v gostinsko-turistični dejavnosti, je danes sporočilo, da je prek podružnice Diamond Resorts AB Acquisition Company, Ltd, zaključilo prevzem vseh preostalih delnic družbe Aagean Blue Holding Plc. Z nakupom je podjetje pridobilo pet letovišč na grških otokih Rodos in Kreta in tudi približno 7.400 lastnikov.

"Naša strategija za rast je jasna, saj povečevanje Diamondovega portfelja ostaja visoka prioriteta v prizadevanjih za večjo ponudbo destinacij po izbiri naših lastnikov, članov in gostov," je dejal Stephen J. Cloobeck, izvršni direktor družbe Diamond Resorts International®. "Zadovoljni smo, da smo zaključili ta prevzem in vključili letovišča v naš portfelj. Veselimo se vključevanja obstoječih Aegean Blue lastnikov v širšo mrežo Diamond Resorts International® in nudenja priložnosti za počitnice v naših več kot 220 letoviščih v 28 državah po svetu. Poleg tega se veselimo tudi razširjenega partnerstva z Guggenheim Partners." Financiranje za prevzem Aegean Blue Holdings Plc so zagotovili Guggenheim Partners.

Aegean Blue ima letovišča na naslednjih lokacijah:

  • Village Heights Golf Resort, Hersonissos, Kreta, Grčija
  • Sun Beach Holiday Club, Ialyssos, Rodos, Grčija
  • Leoniki Residence, Rethymnon, Kreta, Grčija
  • Grand Leoniki, Rethymnon, Kreta, Grčija
  • The Village Holiday Club, Koutouloufari, Kreta, Grčija

Diamond Resorts International®, z globalnim sedežem v Las Vegasu v Nevadi, je ena največjih gostinsko-turističnih družb na svetu z več kot 220 letovišči z lastno blagovno znamko in tudi pridruženih letovišč ter še nadaljnjih 27.000 zasebnih ležišč v 28 državah z destinacijami v celinskih ZDA in Havajih, Kanadi, Mehiki, Karibskem otočju, Južni Ameriki, Srednji Ameriki, Evropi, Aziji, Avstraliji in Afriki. Za enostavnost, izbiro in udobje za več kot 497.000 lastnikov in članov prek z blagovno znamko zaščitene gostinske in turistične storitve skrbi približno 5.000-članska ekipa po vsem svetu. Diamond Resorts International® svojim gostom ponuja brezskrbno in sproščujočo počitniško izkušnjo vsakič, za celo življenje.

Vsako leto več kot 1,4 milijona lastnikov, članov in gostov uživa preprostost, izbiro in udobje, ki ga družba Diamond Resorts International® ponuja skozi svojo z blagovno znamko zaščiteno gostinsko in turistično izkušnjo.

O Guggenheim Partners

Guggenheim Partners je zasebna družba za finančne storitve, ki upravlja z več kot $125 milijardami premoženja. Podjetje ponuja storitve upravljanja premoženja, investicijskega bančništva in storitve na kapitalskih trgih, zavarovanje, institucionalne finance in investicijska svetovanja institucijam, vladam in agencijam, korporacijam, investicijskim svetovalcem, družinskim pisarnam in posameznikom. S sedežema v New Yorku in Chicagu in 25 podružnicami v devetih državah po svetu podjetje skrbi za stranke v ZDA, Evropi in Aziji. Za več informacij o Guggenheim Partners obiščite guggenheimpartners.com.

Kontakti

Diamond Resorts Corporation
Stevi Wara, 702-823-7069
Fax: 702-684-8705
media@diamondresorts.com

Vir: Diamond Resorts Corporation

To sporočilo za javnost si lahko ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20121008006504/en