O-STA

HUDLD - Najnaprednejša aplikacija za zbiranje podatkov z družbenih omrežij na svetu je odslej na voljo za iOS v Apple App Store

10. oktober 2012 10:15 UTC

HUDLD je predstavil svoje novo središče za vse dejavnosti na družbenih omrežjih, ki združuje Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare in vire RSS v vsestranski aplikaciji za zbiranje podatkov z družbenih omrežij

HUDLD-ova aplikacija in IP veljata za najboljši med mobilnimi zbiralniki za družbena omrežja

LUBBOCK, Texas - (BUSINESS WIRE) - HUDLD, Inc. (izgovorjava kot "huddled"), najnaprednejše podjetje za zbiranje podatkov z družbenih omrežij, je ravnokar izdalo svojo najnovejšo "HUDLD" aplikacijo na Applovih spletnih trgovinah iTunes in App Store za takojšnje nalaganje. Beta verzije HUDLD so dobile pozitivne kritike, najnovejši verziji (brezplačna in Pro) pa združujeta zbiralnik za Facebook, Twitter, LinkedIn in Foursquare, kot tudi za izbrane vire RSS, v eno samo enostavno aplikacijo.

"Noben drug zbiralnik, tudi tisti, ki so jih sneli milijoni uporabnikov, ni tako uspešen pri zbiranju vseh vidikov družbenega življenja posameznika v eno aplikacijo kot je HUDLD," je dejal Brian Ash, generalni direktor HUDLD. "Na svetu je trenutno v uporabi skoraj šest milijard telefonov in pametnih naprav, več kot 600 milijonov teh mobilnih uporabnikov pa je članov Facebooka. Pri tem pa niso upoštevane niti stotine milijonov uporabnikov Twitterja, LinkedIna in Foursquara, ki morajo vsak dan večkrat preskakovati med stranmi, da bi zbrali svojo celotno komunikacijo. To je zamudno in naporno. Danes smo ponosni, da lahko rečemo, da smo s tem zahtevnim procesom končali enkrat za vselej," je rekel Ash.

Aplikacija HUDLD nenehno zbira vse vire z vodilnih družbenih omrežij v enostavnem in lepo oblikovanem vmesniku. "Še dodaten bonus pa je to, da so viri RSS prvič zbrani in prirejeni za družbene in poslovne potrebe posameznega uporabnika. Nobena druga aplikacija za zbiranje družbenih podatkov, ki je trenutno na voljo, nima te možnosti. Danes je končno prišel dan resnično 'enotnega zbiralnika'," je pripomnil Ash. "Mobilno aplikacijo, v kateri so na enem mestu združuene vse družbene potrebe posameznika, so si posamezniki in podjetja želeli že leta. Okrog te prvovrstne tehnologije se že razvijajo partnerstva, ki jih sprejemamo z odprtimi rokami," je zaključil Ash.

HUDLD-ova aplikacija se od drugih razlikuje po tem, da zbira podatke vseh virov na enotni časovnici, obenem pa edinstveno ohranja vse pomembne lastnosti vsakega izmed ponudnikov družbenih omrežij. "Ostali zbiralniki so bili razviti kot aplikacije za odjemalce enega ponudnika in zaradi tega uporabljajo uporabniški vmesnik, ki se ne spoji dobro z ostalimi družbenimi omrežji, ki jih dodajo pozneje. Posledica tega je počasna in nezanesljiva mobilna izkušnja za njihove uporabnike," je rekel Ash. "V nasprotju je bil HUDLD od začetka oblikovan za ohranjanje posameznih značilnosti vsakega izmed družbenih omrežij, hkrati pa ima zanesljiv, stabilen in lep uporabniški vmesnik," je dejal Ash.

O podjetju HUDLD

HUDLD vzpostavlja tehnologijo, ki omogoča zbiranje podatkov z več družbenih omrežij in prilagodljivih RSS virov v eni aplikaciji. Podjetje HUDLD je neodvisna podružnica pionirja na področju mobilnih glasovnih pomočnikov, podjetja Ask Ziggy, Inc.

Kontakti

HUDLD

Brian Ash, +01 806-319-1626

generalni direktor

bash@hudld.com

ali

Ask Ziggy

Shai Leib, +01 916-435-0444

generalni direktor

shai@ask-ziggy.com