O-STA

Program počitniških dejavnosti v času krompirjevih počitnic

Javni zavod Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih je, s pomočjo Urada za mladino Mestne občine Ljubljana in Urada RS za mladino, tudi letos pripravil pester nabor počitniških dejavnosti. Aktivnosti izven četrtnih mladinskih centrov so v večini brezplačne ali s simboličnim prispevkom. Za tiste, ki bi si radi krajšali čas v naših Četrtnih mladinskih centrih, pa bodo vrata odprta tudi med tednom med 14. in 19. uro, kjer bodo koordinatorji poskrbeli, da obiskovalcem ne bo dolgčas (aktivnosti v mladinskih centrih so vse brezplačne!). VABLJENI!

Več informacij o počitniškem programu pa spodaj in na www.mladizmaji.si.

Ljubljana, 22.10.2012

Javni zavod Mladi zmaji - center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, bo s finančno pomočjo Mestne občine Ljubljana in z delno finančno pomočjo Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport (Urad RS za mladino) tudi to leto poskrbel, da ljubljanskim otrokom in mladim ne bo dolgčas. V ta namen smo pripravili več različnih aktivnosti zunaj naših centrov, hkrati pa bomo vse delovne dni izvajali tudi aktivnosti v četrtnih mladinskih centrih, ki bodo odprti od 14. do 19. ure.

Ponedeljek, 29. 10. 2012:

OGLED ZVEZD na Kureščku z Astronomskim društvom Labod (zbor ob 17. uri na Železni cesti, za železniško postajo, od koder bo odhod z avtobusom proti Kureščku. Predviden prihod med 21. in 22. uro, udeleženci potrebujejo topla oblačila, termovko vročega čaja in prigrizek po lastni presoji). Na voljo je 40 prostih mest.

V primeru slabega vremena bo ogled prestavljen na torek ali petek.

Torek, 30. 10. 2012:

Obisk HIŠE EKSPERIMENTOV in sprehod po ostankih rimske Ljubljane - Emone; od 12.30 do 16. Ure (zbor ob 12.30. pred Hišo eksperimentov - vključen program "Dogodivščine"); po 14. uri se bodo udeleženci lahko podali še na voden sprehod po ostankih rimske Ljubljane - Emone. Na voljo je 20 prostih mest.

Foto: arhiv JZMZ

V primeru, da bo ponedeljkova aktivnost prestavljena na torek, se bo mogoče udeležiti potem tudi Ogleda zvezd (zbor enako, kot velja za ponedeljek).

Sreda, 31. 10. in četrtek, 1. 11. 2012 - praznik

Petek, 2. 11. 2012:

Kopanje in vodne vragolije v ATLANTISU (zbor ob 11h pred Atlantisom, zaključek ob 15. uri; udeleženci potrebujejo kopalno opremo in malico). Na voljo je 28 prostih mest..

Foto: Promo Atlantis

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem mladinskem centru (pobirali bomo simbolične prostovoljne prispevke v višini 2 EUR);

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www: siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 73, www: bezigrad. mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www: crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Agrokombinatska 2, www: zalog.mladizmaji.si

Več informacij o posameznih aktivnostih dobite pri koordinatorki Mateji Maver (051 659 028; med 11. in 19. uro), vprašanja pa nam lahko pošljete tudi na: info@mladizmaji.si .

Foto: arhiv JZMZ

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.