O-STA

KD ima novo informativno točko

Ljubljana, 24. maja 2002 �- Skupina KD ima novo informativno točko, na kateri lahko stranke pridobijo vse informacije o vzajemnih skladih KD Investments. Informativna točka, na kateri lahko zainteresirani iz Ljubljane in okolice povprašajo po podatkih, ki se nanašajo na vlaganja v vzajemne sklade, se nahaja v prostorih Via Slovenika, na Nazorjevi ulici 10, v Ljubljani.

Tam lahko vsakdo pridobi predstavitvene materiale s primeri izračunov donosov in ostalimi koristnimi informacijami.

Mojca Ribič, vodja službe za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi, pravi, da se zanimanje ljudi za varčevanje v vzajemnih skladih še naprej povečuje, zato skušajo informativna mesta narediti čim bolj dostopna. Poleg informativnih točk na sedežu družbe KD Investments na Celovški 206 v Ljubljani in lani poleti odprte Finančne točke na Stritarjevi 4, je lokacija v Via Slovenika nadaljevanje zastavljenega načrta, po katerem bodo informativne točke odprte v vseh večjih slovenskih mestih.

Vse informacije o vzajemnih skladih KD Investmenst bodo zainteresirani v Via Sloveniki lahko dobili od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro in ob sobotah med 9:30 in 12:30 uro.