O-STA

SiOL TV bogatejši za dva atraktivna programa

25. oktober 2012

Ljubljana, 25. oktobra - V Telekomu Slovenije nadaljujejo z osveževanjem programske sheme za svoje uporabnike. Uporabnikom omogočajo res pester in kakovosten izbor TV programov za čas, ki ga preživijo pred zasloni. Tokrat so v programsko shemo SiOL TV vključil dva nova programa. Pri prvem Orlando Kids gre za otroški program, ki predvaja priljubljene risanke, sinhronizirane v slovenščino. Drugi pa je filmski program Fox Movies, ki je tako dodatno obogatil filmsko ponudbo na SiOL TV.

Program Orlando Kids oddaja vsak dan med šesto uro zjutraj do desete zvečer in bo do konca leta 2013 dosegljiv v mega shemi SiOL TV. Umeščen je na programsko mesto 11. Možen je tudi ogled nazaj in spremljanje na SiOL TViN. Med risankami na tem programu je najti tudi tako znane, kot so Iron Man, Wolverine, IX-man, Johnny Test, Atomic Betty, Gerald McBoing Boing in druge.

Fox Movies je namenjen ljubiteljem filma oziroma gledalcem, ki želijo vedeti vse o tem, kako v Hollywoodu danes snemajo filme. Fox Movies predvaja filme 20th Century Foxa od najnovejših filmskih uspešnic do velikih naslovov iz zgodovine tega znanega in velikega studia, ki je in še vedno soustvarja filmsko zgodovino. Najti ga je na programskem mestu 37, spremljajo pa ga lahko tudi naročniki kabelske televizije.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za korporativno komuniciranje