O-STA

Tudi letos izjemno ugoden Mobitelov novoletni Paket 2013

Ljubljana, 12. novembra - Telekom Slovenije je tudi letos uporabnikom ponudil poseben naročniški paket storitev Mobitel. Paket 2013 z izjemno mobilno ponudbo je oblikovan v znamenju številke 2013 oziroma letu, ki se hitro približuje. Naročniško razmerje za Paket 2013 lahko uporabniki sklenejo od danes pa vse do 31. januarja prihodnje leto. Namenjen je fizičnim osebam, samostojnim podjetnikom posameznikom oziroma drugim fizičnim osebam, ki opravljajo dejavnost.

Paket 2013 je prvi naročniški paket v Mobitelovi ponudbi, ki s fleksibilno ponudbo uporabnikom omogoča poljubno porabo skupnih vključenih enot mobilnih storitev, zakupljenih z mesečno naročnino. Tako imajo naročniki Paketa 2013 za 20,13 evra mesečno na voljo 2.013 enot storitev, ki jih lahko prosto porabijo za pogovore v vsa slovenska omrežja, pošiljanje sporočil SMS/MMS in paketni prenos podatkov, skladno s svojimi navadami. Pri tem je ena enota storitve enaka eni minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB prenesenih podatkov, po porabljenih zakupljenih količinah pa je cena za vsako nadaljnjo enoto mobilnih storitev 0,15 evra. V primeru zakupa dodatnih storitev naročniki Paketa 2013 najprej porabijo količine, ki jih omogočajo dodatne storitve, šele nato zakupljene količine enot storitev v okviru naročnine Paketa 2013. S sklenitvijo naročniškega razmerja za Paket 2013 Telekom Slovenije naročniku zaračuna priključno takso v višini 11,87 evra. V primeru spremembe iz obstoječega naročniškega paketa za storitve Mobitel na Paket 2013 pa se naročniku zaračuna enkratni znesek v višini 30 evrov, medtem ko je prehod iz predplačniškega sistema Mobi na Paket 2013 brezplačen. Vse navedene cene vključujejo DDV.

Paket 2013 naročnikom nudi tudi možnost nakupa mobilnega telefona v bogati Mobitelovi ponudbi po izjemno ugodnih akcijskih cenah, in sicer iz aktualne ponudbe splošne naročniško-prodajne akcije, z izbiro NAJNAJ Premium ali z izbiro NAJNAJ Plus ali Mobilni Internet 100 MB BlackBerry Premium. Pri tem vezava z nakupom akcijskega mobilnega telefona ni pogoj za sklenitev tega paketa.

Ponudba Paketa 2013 je časovno omejena. Uporabniki lahko naročniško razmerje za Paket 2013 sklenejo od 12. 11. 2012 do 31. 1. 2013.

Več informacij o ponudbi je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.