O-STA

Aplikacija Moj Plus za enostavno uporabo pametnih telefonov

Ljubljana, 21. novembra - Moj Plus je brezplačna aplikacija za Mobitelove naročnike, Mobiuporabnike in ostale uporabnike pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android. Aplikacija Moj Plus jim bo poenostavila vsakdan, saj bodo na pregleden način imeli vse, kar potrebujejo, na enem mestu, z uporabo aplikacije pa ne bodo imeli nobenih stroškov.

Moj Plus je nova aplikacija na slovenskem trgu, ki omogoča enostavno prvo uporabo pametnega mobilnega telefona z operacijskim sistemom Android. Aplikacija je zasnovana z mislijo na potrebe in uporabniško izkušnjo uporabnikov, vajenih preprostih rešitev, ki v prvi vrsti iščejo enostavno prvo uporabniško izkušnjo s postopnim napredovanjem pri uporabi dodatnih funkcij sodobnih mobilnikov. Kot taka je nadvse primerna za novih tehnologij manj vešče uporabnike, predvsem starejše generacije.

Aplikacija Moj Plus je program za pametne telefone, ki uporabnikom olajša spoznavanje s svetom pametnih telefonov z zasloni na dotik in številnimi aplikacijami, saj jim na prijazen ter razumljiv način ponudi vpogled v vse osnovne in koristne vsebine. Omogoča enostavno in hitro brskanje po novicah z različnih vsebinskih področij, vpogled v lastno porabo, izbiro najbolj pogostih kontaktov v sklopu "moj imenik" ter preprosto vnašanje opravkov v koledar z opomniki, na katere uporabnika aplikacija redno in večkrat spomni. Hkrati aplikacija Moj Plus uporabnika prijazno in brezplačno uvede v svet mobilnega interneta, saj prenos podatkov (kot so Novice, Moja poraba) poteka znotraj omrežja Telekoma Slovenije, tako da uporabnikom ni treba skrbeti glede stroškov.

Poleg tega lahko uporabniki z aplikacijo Moj Plus svoj pametni telefon prilagodijo svojim željam in zahtevam za bolj prijetno uporabo. Dodatne prednosti, ki jih aplikacija Moj Plus prinaša, so namreč velike tipke, prilagodljivost velikosti črk, preglednost, sodobnost, mobilnost in odlična uporabniška izkušnja. Z njimi lahko uporabniki nadgradijo uporabnost svojega mobilnega telefona, tako da ga bodo z veseljem in brez strahu uporabljali.

Brezplačna aplikacija Moj Plus je prosto dostopna vsem uporabnikom mobilnih telefonov Android, uporabna pa je na vseh pametnih telefonih, ki uporabljajo OS Android 2.3. ali novejše različice. Naložijo si jo lahko s spletne trgovine Google Play, lastniki mobilnih telefonov proizvajalca Samsung pa jo najdejo tudi v ponudbi Samsung APP. V kolikor uporabniki pri tem potrebujejo pomoč, jim bodo svetovalci v Telekomovem centru aplikacijo z veseljem in hitro naložili.

Več informacij o ponudbi Mobitel je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.