O-STA

Mesečni bonus na Mobiračunu pri novih Mobipaketih lahko Mobiuporabniku v celoti povrne kupnino

Ljubljana, 23. novembra - Mobitel je v svoji predplačniški ponudbi predstavil tri nove Mobipakete s cenovno ugodnimi mobiteli in dodatno atraktivno ugodnostjo - možnostjo celotnega povračila kupnine novega mobitela s samodejnimi mesečnimi bonusi na Mobiračunu.

Mobitelova predplačniška ponudba je odslej bogatejša za tri nove Mobipakete, z mobilnimi telefoni Samsung E1050, Nokia 113 in Samsung Galaxy Pocket, ki vključujejo tudi SIM-kartico s prednaloženim dobroimetjem na Mobiračunu v višini 10 evrov. Pakete pa odlikuje tudi izjemno privlačna novost, s katero uporabnik pridobi možnost povračila kupnine novega Mobipaketa v celoti, in sicer v obliki samodejnih, mesečnih bonusov na Mobiračunu. Ob nakupu Mobipaketa uporabnik prejme posebno aktivacijsko kodo za vklop storitve, ki omogoča pridobitev bonusa za povračilo zneska kupnine na izbrani Mobištevilki. Storitev Mobiuporabnik aktivira enkratno, vse do 31. 1. 2013, bodisi na Mobištevilki, ki jo že uporablja, bodisi na novo pridobljeni Mobištevilki, ki jo je prejel ob nakupu novega Mobipaketa, in le pod pogojem, da Mobiračun na izbrani Mobištevilki v vsakem tridesetdnevnem obdobju napolni za najmanj 5 evrov. Na ta način lahko v naslednjih dvanajstih mesecih samodejno pridobi mesečni bonus, ki v končnem seštevku pomeni povračilo celotne kupnine izbranega Mobipaketa: 2 evra na mesec za Mobipaket Samsung E1050, 4 evre na mesec za Mobipaket Nokia 113 in 8 evrov na mesec za Mobipaket Galaxy Pocket.

Mobiuporabnik storitev aktivira s posebno aktivacijsko kodo, ki je priložena Mobipaketu, tako da na številko 1918 pošlje SMS-sporočilo z vpisano ključno besedo KUPNINA in aktivacijsko kodo. O uspešni aktivaciji je obveščen prek SMS-a. Po opravljeni aktivaciji povračila kupnine na izbrani Mobištevilki storitve ni več mogoče prenesti na drugo Mobištevilko.

Mobilni telefon Samsung E1050 je klasičen mobitel za manj zahtevne uporabnike. Je preprost za rokovanje, ima zdržljivo baterijo ter Mobiuporabnikom nudi praktične pripomočke, kot je predvajalnik glasbe ali pretvornik valut, hkrati pa omogoča tudi pošiljanje sporočil v sili. Na voljo je v črni ali beli barvi, v Mobipaketu za samo 24 evrov. Z mobitelom Nokia 113 lahko Mobiuporabniki hitro in preprosto brskajo po spletu, pošiljajo e-pošto, si izmenjujejo multimedijske vsebine in poslušajo glasbo. Izbirajo lahko med črno, vijolično, modro in rumeno barvo mobilnika, v Mobipaketu po ugodni ceni 48 evrov. Mobilnik Samsung Galaxy Pocket z zaslonom na dotik uporablja operacijskim sistemom Android 2.3 v slovenščini. S prenosom podatkom UMTS/HSDPA in WLAN nudi internetni dostop in dostop do družabnih omrežij ter brezplačnih aplikacij in iger v ponudbi Google Play. Za zabavo bo poleg različnih multimedijskih vsebin poskrbela tudi Mobilna TV, za stilsko usklajenost pa izbira med črno, belo in oranžno barvo mobilnega telefona. Ta je v Mobipaketu na voljo za 96 evrov.

Več informacij o Mobi ponudbi in ponudbi Mobitel je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.