O-STA

Madison Realty Capital je priskrbel $64 milijonsko gradbeno financiranje za projekt na 200 Kent Avenue v Williamsburgu v Brooklynu

Izkušeni lokalni investitor se je obrnil na MRC za gradbeno posojilo za projekt mešane uporabe, s poudarkom na trgovini. Nahaja se na ulici v eni najbolj zanimivih četrti v New Yorku.

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - Madison Realty Capital (MRC) je sporočil, da je sklenil posojilo v vrednosti 64 milijonov ameriških dolarjev, za Kent Avenue 200, projekt mešane uporabe v velikosti 10,899 kvadratnih metrov v Williamsburgu v Brooklynu. Trgovski del nepremičnine, ki vključuje več kot 180 metrov pročelja, bo vodila znana nacionalna trgovinska veriga. Skupno bo na voljo 4654 kvadratnih metrov trgovinskih prostorov, 2.049 kvadratnih metrov pisarniških prostorov in restavracij ter 4196 kvadratnih metrov parkirišč.

"Nadaljujemo z uveljavljanjem MRC kot enotne postaje za financiranje prehodnih nepremičnin, tudi projektov od temeljev, kot je Kent Avenue 200," je dejal soustanovitelj in direktor MRC Josh Zegen. "V tem primeru sodelujemo s stalno stranko MRC, ki razume našo sposobnost za učinkovito delovanje zaradi našega dobrega poznavanja aktualnih razmer na lokalnem trgu in nebirokratskega pristopa pri presoji investicij. V zadovoljstvo nam je ponuditi tisto, kar posojilojemalec potrebuje za hitro napredovanje projekta."

Posest je na prazni lokaciji velikosti 2098 kvadratnih metrov, ki že ima dovoljenja oddelka za nepremičnine Department of Buildings za projekt šestnadstropne zgradbe z mešano uporabo. Kent Avenue 200 je vrhunska lokacija v Williamsburgu, ki se nahaja blizu ostalih znamenitosti, kot sta Domino Sugar Project in Bushwick Inlet Park. S spodnjo trgovsko in garažno infrastrukturo bodo zgornja nadstropja Kent Avenue 200 namenjena restavracijam in pisarniškim prostorom z osupljivimi pogledi na Manhattan. V neposredni bližini je tudi javni prevoz, blizu so vlaki J, M, Z, G in L.

MRC ima veliko izkušenj v brooklynski četrti Williamsburg, saj je pred tem projektom financiral že kakovostne institucionalne projekte, kot so The William Vale Hotel, Kent Avenue 25, North 6th Street 163, North 7th Street 180 in Lorimer Street 646.

O Madison Realty Capital (MRC)

MRC je investicijska družba za nepremičnine s sedežem v New Yorku, ki se ukvarja z lastniškimi in dolžniškimi naložbami srednjega cenovnega razreda. Od ustanovitve leta 2004 je MRC investiral v okoli sedem milijard dolarjev vredne investicije na področju večstanovanjskih, trgovinskih, poslovnih, industrijskih in hotelskih stavb.

Izvorno različico sporočila si lahko ogledate na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171117005588/en/

Kontakti

Mediji:
Great Ink Communications:
Tom Nolan, 212-741-2977
tom@greatink.com
ali
Eric Waters, 212-741-2977
eric.waters@greatink.com