O-STA

NMS Communications pripravlja vrsto tehnoloških dogodkov na temo razvijajočega se trga medijskih strežnikov

NMS Communications pripravlja vrsto tehnoloških dogodkov na temo razvijajočega se trga medijskih strežniko

FRAMINGHAM, Massachusetts--(BUSINESS WIRE)--16. avgusta, 2005

Analitiki iz industrije in vodilni tehnološki predstavniki bodo zagotovili vpogled v aplikacije za IMS

Podjetje NMS Communications (NASDAQ: NMSS), vodilni ponudnik tehnologije in rešitev s področja mobilnih aplikacij in infrastrukture, je danes napovedalo, da pripravlja vrsto spletnih seminarjev in konferenc na temo medijskih strežnikov. Gre za izobraževanje o tehnologiji, ki zagotavlja razvoj komercialnih aplikacij, kot so video, mobilne vsebine in druge storitve, vključno s ponudbo IP multimedijskega podsistema (IMS).

NMS je kot dolgoletni ponudnik komponent za medijske strežnike seznanjen z novimi potrebami potrošnikov in razvijajočimi se strukturami medijskih strežnikov. Podjetje za jesen pripravlja štiri spletne seminarje, na katerih bo govora o rešitvah za potrošnike, ki bodo nosilcem in ponudnikom storitev omogočale nemoten prehod s sedanjih tehnologij na storitve, ki temeljijo na IMS-u. Ti informativni spletni seminarji bodo prikazali, kako se nove tehnologije mobilnega videa, IMS-a in spajanja stacionarnih in mobilnih medijev uporabljajo v resničnem življenju po vsem svetu. Hkrati bodo predstavili pomembne trende, ki bodo razvijalcem aplikacij pomagali dramatično zmanjšati čas do prihoda izdelka na trg.

Poleg seminarjev NMS za to jesen na temo medijskih strežnikov pripravlja tudi tri konference v Evropi, ZDA in Aziji. Konference so namenjene strokovnjakom, ki trenutno že razvijajo rešitve za tehnologije, ki jih ponuja podjetje NMS, kot tudi za tiste, ki o teh produktih šele razmišljajo. Na konferencah bodo vodilni predstavniki industrije in tehnološki strokovnjaki soočili svoje poglede v tehnologijo. Na prvi konferenci, ki bo od 14. do 15. septembra potekala v Muenchnu, bo potekala okrogla miza na temo dejstva o IMS in priložnosti, ki jih ponuja. Debato bo vodil Vincent Poulbere, višji svetovalec pri podjetju Ovum.

Drugi dve konferenci s podobno tematiko bosta potekali 7. in 8. novembra v Bostonu, v ameriški zvezni državi Massachusetts, ter 7. in 8. decembra v Bangkoku na tajskem.

"Namen dogodkov na temo medijskih strežnikov, ki jih pripravljamo, je vzpostaviti forum, kjer se bodo naši potrošniki od strokovnjakov s področja industrije in predstavnikov NMS lahko izvedeli več o celovitih sistemih in rešitvah, ki jim lahko olajšajo uporabo storitev tretje generacije," je povedal Jonathan Sieg, podpredsednik NMS, ki je odgovoren za področje platformskih rešitev. Kot je dejal, "NMS s pomočjo omenjenih dogodkov skuša vzpostaviti globalno skupnost razvijalcev, integratorjev in ponudnikov opreme, ki bodo operaterjem po vsem svetu zagotovili zanimive medijske in IPI aplikacije in storitve, ki si jih želijo uporabniki v gospodarstvu in potrošniki."

Več informacij o spletnih seminarjih oziroma konferencah v Muenchnu, Bostonu in Bangkoku je na voljo NMS-ovem koledarju dogodkov na spletnem naslovu www.nmscommunications.com/NMS/news.nsf/pages/EventsCalendar.

O podjetju NMS Communications

NMS Communications (NASDAQ:NMSS) je vodilni ponudnik tehnologij in rešitev za mobilne aplikacije in infrastrukturo. NMS razvija produkte, ki omogočajo nove mobilne glasovne, podatkovne in video aplikacije ter izboljšujejo zmogljivost in kakovost brezžičnih omrežij, s čimer našim uporabnikom omogočamo maksimiziranje prihodkov in dobička. Za več informacij obiščite spletno stran www.nmscommunications.com.

To sporočilo vsebuje napovedi, kot jih določa novela ameriškega zakona o pravnih postopkih za zasebna podjetja iz leta 1995 (Private Securities Litigation Reform Act of 1995). Te napovedi temeljijo na pričakovanjih uprave na dan objave tega dokumenta in na njih lahko vplivajo nepredvidljivi dogodki oziroma spremembe v okoliščinah. Dejavniki, zaradi katerih se dejanski rezultati lahko bistveno razlikujejo od tu navedenih oziroma napovedanih, so med drugim negotovost glede izdatkov za komunikacije, izvajanje sprememb v strateških usmeritvah podjetja, odziv trga na njegovo strategijo novih rešitev, nihanja v četrtletnih finančnih rezultatih, uspešnost podjetja pri polnem koriščenju vrednosti tehnologije, strateških partnerstev in povezav, ki jih ima na voljo, razpoložljivost izdelkov, ki jih podjetju dobavlja pogodbeni izdelovalec, oziroma komponent teh izdelkov pri prodajalcih ter drugih tveganj. Omenjena in druga tveganja so občasno našteta v poročilih Agenciji za trg vrednostnih papirjev, tudi v letnem poročilu za leto, ki se je končalo 31. decembra 2004. Medtem ko se uprava sicer lahko odloči, da v prihodnosti popravi napovedi, na tem mestu izrecno poudarja, da ne prevzema odgovornosti, da to stori, tudi ne v primeru sprememb v njenih ocenah. Sklicevanje na našo spletno stran v tem sporočilu v nobenem primeru ni namenjeno vključevanju vsebine te strani v to sporočilo ali v katerikoli drugo sporočilo za javnost.

NMS Communications je blagovna znamka NMS Communications Corporation. Pri drugih omenjenih produktih ali imenih podjetij gre lahko za blagovne znamke oziroma registrirane blagovne znamke njihovih podjetij

KONTAKT: NMS CommunicationsAmy Farrell, 508-271-1682Amy_Farrell@nmss.comaliFitzGerald CommunicationsChristian T. Potts, 617-585-2231cpotts@fitzgerald.comKLJUČNA BESEDA: MASSACHUSETTSPODROČNA KLJUČNA BESEDA: TELEKOMUNIKACIJE PROGRAMSKA OPREMA INTERNET E-POSLOVENJE KONFERENCEVIR: NMS CommunicationsCopyright Business Wire 2005O-STA