O-STA

V Cineplexx kina prihaja NORA NEDELJA!

Najnovejše filmske uspešnice po noro nizki ceni. Brez doplačil.
Kultni režiser George Miller, predstavlja vizualni spektakel FURIOSA: DEL SAGE POBESNELI MAX (Furiosa: A Mad Max Saga)
Na velika platna sta se vrnila Will Smith in Martin Lawrence v akcijski komediji PODLI FANTJE: VSE ALI NIČ (Bad Boys: Ride or Die).

V vseh Cineplexxih bo samo v nedeljo, 9. junija cena vseh kino vstopnic le 3,50 evra. Obiskovalce čaka pester nabor filmov za vse filmske okuse. Vstopnice za nedeljske kino predstave so že v prodaji.

Najnovejše filmske uspešnice po noro nizki ceni. Brez doplačil.

V sedmih Cineplexx kinih po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče ogledati po NORI CENI, 3,50 evra, le v nedeljo, 9. junija. Enotna akcijska cena kino vstopnic 3,50 evra (brez doplačil) velja za vse filme; tudi za filme v 3D, daljše od 120 in 150 minut ter za VIP in VIP DELUXE sedeže. Kina bodo svoja vrata v nedeljo odprla že ob 11. uri. Vstopnice za nedeljske projekcije so že v prodaji preko spleta na (www.cineplexx.si), mobilne aplikacije Cineplexx SI ali na blagajni Cineplexx kin Ljubljana Rudnik, Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Rezervacije vstopnic tokrat niso možne.

Pester filmski program. Na programu tudi najnovejše filmske uspešnice.

Ljubitelji filmov in kina bodo v vseh Cineplexx kinih po Sloveniji izbirali med filmi za vse okuse. Pestra ponudba bo navdušila ljubitelje akcije, komedije, vizualnih spektaklov in grozljivk. Filmski izbor bo razveselil tudi družine z najmlajšimi otroki. Željne akcije na velikem platnu bo navdušil četrti del franšize Bad Boys, saj sta se na velika platna vrnila Will Smith in Martin Lawrence v akcijski komediji PODLI FANTJE: VSE ALI NIČ (Bad Boys: Ride or Die). Kultni režiser George Miller, nas z vizualnim spektaklom FURIOSA: DEL SAGE POBESNELI MAX (Furiosa: A Mad Max Saga) popelje nazaj v svet norije na kolesih, poln neverjetnih kaskaderskih prizorov in postapokaliptične drame. V akcijski komediji NAKLJUČNI MORILEC (Hit Man) vas bo navdušil Glen Powell, kot profesor, ki dela pod krinko kot najeti morilec. V KASKADERJU (Fall Guy) pa Ryan Gosling in Emily Blunt, ki sta združila moči - tokrat on v vlogi izkušenega, a poškodovanega kaskaderja, ki se vrača na snemanje filmov, in ona kot izvrstna režiserka visoko proračunskega filma.

Pester bo tudi filmski program za najmlajše. Ne zamudite prigod najslavnejšega oranžnega mačka, ki sovraži ponedeljke v animirani avanturi GARFIELD (The Garfield Movie) ali najslavnejšega in najbolj neverjetnega mojster kung fuja na svetu; zmajevega bojevnika Poja v KUNG FU PANDA 4 (Kung Fu Panda 4). Na sporedu bo tudi sinhroniziran družinski film IP - Izmišljeni prijatelji (IF) ter družinska avantura DEKLE IN JAGUAR (Le Dernier Jaguar).

Ljubitelje grozljivk bo navdušil najnovejši misteriozni triler OPAZOVALCI (The Watchers) z Dakoto Fanning v glavni vlogi ter grozljivka TAROT: KARTA SMRTI (Tarot).

Ne zamudite tudi romantične športne drame IZZIVALCI (Challengers) z odlično igralsko zasedbo (Zendaya, Mike Faist, Josh O'Connor) in akcijskega spektakla KRALJESTVO PLANETA OPIC (Kingdom of the Planet of the Apes).

NORI MENI samo na NORO NEDELJO

Samo v nedeljo, 9. junija bo obiskovalcem na voljo tudi NORI MENI s hrustljavo pokovko in pijačo za dve osebi po NORI AKCIJSKI CENI 9,90 evrov.