O-STA

BIO KUHINJA in TRŽNICA za GOSTINCE na sejmu GASTexpo_novost

V sodelovanju z inštitutom KON - CERT Maribor bomo na sejmu GASTexpo pripravili zanimivo novost. Več o samem projektu boste izvedeli v spodnjem opisu.

Naj na kratko izpostavim slednje:

V sklopu BIO KUHINJE lako sodelujete zainteresirani sponzorji in sodelujoči izvajalci, ki v sklopu tega vidite določen interes. V kolikor ga imate, interes seveda, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo za najustreznejšo obliko sodelovanja.

Zanimivost TRŽNICE pa je ta, da lahko na njej sodelujete dnevno in ne za čas celotnega sejma kar prinaša cenejšo obliko nastopa.
Za izhodišče velja ponudba za mala podjetja.

Tržnica ponuja enkrato priložnost, da se pod ugodnimi pogoji predstavite vašim odjemalcem/gostincem in obenem izdelke neposredno prodajate na samem sejmu !!


Predstavitev projekta BIO KUHINJA in TRŽNICA za GOSTINCE na sejmu GASTexpo

Letos smo se odločili, da bomo na naš sejem GASTexpo 2013 pripeljali ekološka živila, ki se morda že občasno ali pa tudi redno potikajo po vaših hladilnikih in omaricah.

Kadar pa smo v stiski in moramo poseči po "prehrani izven doma", kar težko najdemo obrok z ekološkimi živili.
Seveda ne moremo reči, da tovrstne gostinske ponudbe ni, vendar je le v majhnem obsegu in se ne oglašuje primerno, zato zlahka dobimo vtis, da gre bolj za ponudbo določenim ciljnim skupinam.

Naš projekt "BIO KUHINJA IN TRŽNICA ZA GOSTINCE" ima več ciljev:
• Povezali bomo ponudnike - ekološke kmetije in odjemalce ekoloških živil - gostinske obrate. Zanje bo vsak dan organizirana tržnica, na kateri bodo gostinci lahko neposredno kupili ali naročali ekološka živila za svoje lokale in se dogovarjali za trajno sodelovanje z ekološkimi kmeti na "Uricah B2B".
• Predstavili bomo ponudnike slovenskih ekoloških živil - certificirane slovenske predelovalne obrate, ki bodo prispevali svoje eko izdelke za delovanje naše bio kuhinje.
• BIO KUHINJA bo, kot se spodobi za vsako pravo kuhinjo, delala vsak dan. Vsak dan bomo tu za vas z novimi gosti in z novimi kreacijami. Povabljene znane osebnosti, dijaki gostinskih šol in chefi certificiranih gostinskih obratov bodo kuhali, se predstavljali in tekmovali. Popoldne pa pridite še na urice kuhanja s prikazi priprave ekoloških jedi in z delavnico za obiskovalce.
• BIO KUHINJA informira. Ob degustacijah bo v jedilnici BIO KUHINJE vsak dan okrogla miza na posebno aktualno temo. Gostje in moderatorji bodo poskrbeli za živahnost, pričakujemo aktivno udeležbo gostov.
• BIO KUHINJA izobražuje. Vsak dan organizirana predavanja za najavljene skupine dijakov. Teme predavanj bodo objavljene v programu sejma.

Projekt "BIO KUHINJA IN TRŽNICA ZA GOSTINCE" vabi k sodelovanju tebe, ekološki kmet, tebe, ekološki predelovalec in tebe, gostinec.

Projekt "BIO KUHINJA IN TRŽNICA ZA GOSTINCE" smo zasnovali prav zate, ekološki kmet, predelovalec in gostinec!