O-STA

Zgodnja prijava na konferenco RiSK 2013 Slovenija

Pridružite se nam na dvodnevni konferenci RISK 2013, s svetovno priznanimi strokovnjaki s področja elektronske varnosti in nemotenega poslovanja, ki bo 6. in 7. Marca 2013 v kongresnem centru hotela City Maribor.

Spoštovani!

Pravijo, da zgodnji ptič ujame črva ali pa tudi, kot pravi slovenski pregovor: "kdor prej pride, prej melje". V tej ljudski modrosti je nekaj resnice tudi kar se tiče konference RISK 2013.

Pri REAL security d.o.o. nimamo črvov, Vam pa namesto tega podarjamo 150 EUR za zgodnjo dvodnevno prijavo na našo vsakoletno konferenco. Veliko bolje kot črv, ali ne?

Torej, če se registrirate za obisk največje specializirane računalniške konference RISK 2013 v regiji Adriatik do vključno 31.1.2013, 150 EUR zagotovo ostane v vašem žepu!

Želite slišati kaj menijo o trenutni situaciji na področju ITja strokovnjaki podjetij HP - Enterprise Security, Intel - McAfee, Sourcefire, Safenet, Websense, ObserveIT, Cyberoam, Stonesoft, Qualys, Vaši kolegi iz sorodnih podjetji iz regije in drugi udeleženci?

Želite izvedeti, kako se ubraniti pred vsakodnevnimi grožnjami, imeti nadzor nad omrežjem, ustrezati skladnostnim zahtevam regulative in nasploh poslovati nemoteno?

Zagotovite si Vaše mesto na konferenci RiSK 2013 še danes in ne pozabite, EARLY BIRD prijava velja samo za dvodnevne registracije izvedene do vključno 31.1.2013!

Več informacij: http://www.risk-conference.com

Se vidimo na konferenci!

S spoštovanjem,
Renato UHL, direktor
REAL security d.o.o.