O-STA

Tekmovanje v IZDELAVI PIZZE & Šola Pizze & SLADOLED

Spoštovani,

obveščamo vas, da sta že razpisani tekmovanji in sicer za IZDELAVO SLADOLEDA in IZDELAVO PIZZE.

Obenem je še objavljen razpis za ŠOLA PIZZE.

V kolikor imate zainteresirane vaše poslovne partnerje, odjemalce in druge zainteresirane jih lahko povabite k tekmovanju oz. šoli.


Predstavitev tekmovanj in šole:


TEKMOVANJE v izdelavi Pizze za "NAJ PICOPEK Slovenije"


Tekmovanje bo potekalo v ponedeljek, 11. februarja 2013 s pričetkom ob 9:30 uri .

Na tekmovanju lahko sodelujejo vsi kuharji/picopeki kot posamezniki ali kot predstavniki svojega lokala/picerije. Število tekmovalcev je omejeno - največ 30 !

Izbran okus: MARGHERITA

Zmagovalec prejme laskav naslov "NAJ PICOPEK Slovenije" !
Prvi trije prejmejo medalje in praktične nagrade Sponzorjev.

Prijava in pravilnik ... povezava


ŠOLA PIZZE & SHOW - POSTANITE PICOPEK V ŠTIRIH URAH!


Šola bo potekala v torek, 12. februarja 2013 od 10.00 do 14.00.

Opis:
Gre za 4-urni intenzivni tečaj priprave klasične pizze in pizze ''napoletane'' pod vodstvom priznanih italijanskih picopekov, na katerega se lahko prijavijo tako profesionalni kuharji in picopeki kot tudi amaterski ljubitelji kuhanja.
Vsi sodelujoči prejmejo diplomo s strani priznane italijanske šole pice.

Tečaj se bo izvajal pod taktirko italijanske šole priznanega Maestra Franca - FRANCO'S PIZZA.
Pod spretnimi rokami in vrhunskim znanjem italijanskih mojstrov je uspe
h zagotovljen!

Prijava na ŠOLO PICE ...povezava


3. Prvenstvo Slovenije v IZDELAVI SLADOLEDA


Tekmovanje bo potekalo v torek 12. februarja 2013, s pričetkom ob 10:00 uri.

Povzetek pravil tekmovanja:

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi slaščičarji/sladoledarji, ki imajo lasten lokal za proizvodnjo sladoleda v Sloveniji. Na tekmovanje se lahko poleg lastnika lahko prijavijo tudi družinski člani ali sodelavci. Vsak lokal, ki ima lasten proizvodni obrat, lahko prijavi samo enega tekmovalca.
Komisija bo izmed tekmovalcev izbrala šest najboljših sladoledov, ki se bodo uvrstili v finale. Finaliste bo ocenjevala pet članska javna žirija.


Celoten razpis tekmovanja je dosegljiv na povezavi - PRAVILNIK IN PRIJAVA