O-STA

V Vodnem mestu Atlantis bo v sredo, 23. januarja, v času stavke javnih uslužbencev organizirano varstvo otrok

V sredo, 23. januarja, bo v času stavke javnih uslužbencev, v Vodnem mestu Atlantis organizirano dnevno varstvo otrok. Program varstva, ki ga bodo vodili izkušeni animatorji, je primeren za otroke med 4. in 15. letom. Starši lahko otroke zjutraj pripeljejo med 7. in 9. uro, varstvo pa bo organizirano vse do 17. ure. Cena varstva je 19,90 eur.

Za otroke bodo skozi ves dan skrbeli animatorji, ob tem pa bodo v Vodnem mestu Atlantis otrokom, poleg zanimivih dogodivščin v in ob bazenu, zagotovili tudi malico in kosilo s pijačo ter sladko presenečenje. V ceno je vključena tako celodnevna animacija kot prehrana.

Varstvo se bo pričelo med 7. in 9. uro zjutraj s sprejemom otrok v recepciji Vodnega mesta Atlantis. Po jutranji telovadbi in malici bodo lahko otroci obnovili plavalno znanje, animatorji pa bodo pripravili vodne igre z različnimi rekviziti. Ob 13. uri bo odmor za kosilo, po katerem bo čas za počitek, potekale bodo delavnice in družabne igre. Z vodno igro bodo otroci nadaljevali od 14.15 do 16. ure, ko se bodo pomerili v športnih igrah, se gugali na valovih, se spustili po toboganih ... Pestro dogajanje se bo zaključilo ob 17. uri.


V Vodnem mestu Atlantis prijave za otroško varstvo sprejemajo na naslovu varstvo@btc.si, za več informacij pa so staršem na voljo na številkah 01 585 21 20 ali 030 242 128. Število mest je omejeno.


Dodatne informacije:

Vodno mesto Atlantis, tel.: 01 585 21 20, e-pošta: varstvo@btc.si