O-STA

V začetku marca že 8. mednarodna konferenca o računalniški varnosti z ugledno mednarodno udeležbo

Maribor, 29.1.2013

V Mariboru bo med 6. In 7. marcem potekala tradicionalna konferenca o elektronski varnosti RiSK 2013. Osrednja tematika mednarodnega srečanja o elektronski varnosti in nemotenem poslovanju, ki se bo odvijalo v kongresnem centru hotela CITY, bodo varnostne grožnje, poslovanje v oblaku in drugi trendi v informacijski tehnologiji z glavnim sloganom: "Where smart IT managers meet cyber security".

S prisotnostjo svetovno priznanih računalniških podjetij bodo udeleženci konference dobili vpogled v nove rešitve in dobre prakse iz tujine, taktike in izdelke za zaščito pred vsakodnevnimi grožnjami ter možnost pogovora s predavatelji in predstavniki omenjenih podjetij. Predstavitve bodo pretežno v angleškem jeziku.

Organizator konference, podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora, si prizadeva v slovenski in širši prostor regije Adriatik pripeljati novitete, znanje in izkušnje iz tujine, ki imajo za slovensko informatiko, pa tudi širše poslovno in družbeno okolje dolgoročen pozitiven učinek. O elektronski varnosti, zaščiti osebnih podatkov, tehnologijah neprekinjenega poslovanje in zakonskih določilih varne hrambe dokumentov ne moremo več govoriti kot o novosti ali posebnosti oziroma kot domeni samo ozkega kroga poznavalcev. Je pomemben in eden od ključnih dejavnikov varnega komuniciranja in povezovanja v družbi, zato smo za njegov razvoj odgovorni vsi.
"Konferenca RiSK 2013 je premišljeno načrtovana in organizirana, prav tako komunikacijske aktivnosti, ki imajo namen promovirati znanje. Pričakujemo veliko medijsko pokritost in dober odziv javnosti ter seveda udeležencev in gostov iz tujine. Letos prvič organiziramo konferenco v treh državah. Ob glavnem dogodku v Mariboru 6. in 7. marca, se bosta zgodili tudi konferenci na Hrvaškem in v Srbiji in sicer 31.1. in 1.2 v Opatiji ter 25.4. v Beogradu. Zavedanje o pomenu zaščite naših podatkov, optimizaciji stroškov namenjenih za informacijske tehgnologije in neprekinjenem, varnem poslovanju se vsako leto viša, hkrati s tem pa se viša tudi število udeležencev naše konference, ki se je že umestila kot eden kompetentnejših dogodkov na tem področju. Tokrat pričakujemo na vseh treh dogodkih preko 600 gostov iz različnih poslovnih področij, od javne uprave, gospodarstva, bančništva, zavarovalništva kot tudi s področja majhnih in srednjih podjetij. Še posebej me veseli, da smo tudi letos uspeli pridobiti zelo izkušene predavatelje in tudi kar nekaj novih proizvajalcev, kot so OBSERVE IT, Cyberoam in Meraki, ki se v Sloveniji še niso predstavili. Viziji konference, pripeljati v Slovenijo najbolj renomirana podjetja in tako omogočiti strokovnjakom obisk njihovih predavanj v neposredni bližini tako uspešno uresničujemo!" je dejal direktor in organizator konference RISK iz podjetja REAL security d.o.o., g. Renato Uhl.



###


O KONFERENCI

Konferenca RiSK je v nekaj letih postal eden vodilnih regijskih dogodkov namenjen računalniški varnosti, ki se ga udeležujejo tako strokovnjaki kot tudi vodstveni delavci podjetij iz Slovenije in širše regije Adriatik. Letos bodo na srečanju tuji in domači računalniški strokovnjaki govorili o rešitvah in tehnologijah s področja informacijske varnosti, nemotenega poslovanja in optimizacije poslovnih procesov. Na kongresu, ki bo 6. in 7. marca potekal v kongresnem centru CITY, bodo predstavljene povsem nove tehnologije, tehnike in metode ter pristopi za zaščito pred internetnim kriminalom, ter ostale rešitve za nemoteno poslovanje in nadzor računalniških sistemov.

O ORGANIZATORJU


REAL security d.o.o. je mednarodno računalniško podjetje, ki zagotavlja distribucijo programskih rešitev, skupaj s partnerji pa skrbi za kvalitetno svetovanje, načrtovanje, izgradnjo in vzdrževanje kompleksnih računalniških omrežij in zahtevnih programskih rešitev. Družba je najbolj aktivna na področju regije Adriatik, kjer ponuja kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve svetovno najbolj priznanih podjetij, kot so HP, INTEL-Mcafee, Stonesoft Inc., Safenet Inc. in mnogih drugih.


Več informacij o konferenci in prijavi najdete na spletnem naslovu:
www.risk-conference.com

Fotogalerija:
www.real-sec.com


Dodatne informacije:
info@risk-conference.com
t.:+386.2.234.74.74 ° f.:+386.2.234.74.75