O-STA

26.2.2013 - Samo še dober teden dni nas loči do konference RiSK 2013

REAL security d.o.o. sporoča: "SAMO ŠE DOBER TEDEN DNI NAS LOČI DO OTVORITVE MEDNARODNE KONFERENCE RISK 2013"

Spoštovani prijatelji!

8. tradicionalna konferenca o elektronski varnosti in nemotenem poslovanju RISK 2013 je pred vrati. Do uradne otvoritve nas loči samo še dober teden dni. Priprave na konferenco so v polnem teku. Letošnja konferenca bo nekaj prav posebnega, tako po številu obiskovalcev kot po številu kvalitetnih predavateljev in tematik o katerih bomo govorili.

Na spletnem naslovu http://www.risk-conference.com lahko pridobite več informacij o sami konferenci, programu, ceni kotizacije, namestitvi in splošnih pogojih za udeležbo. V kolikor niste prejeli najave konference in uradnega vabila, Vam še enkrat pošiljamo ključne informacije.

Osrednja tematika letošnje konference, ki bo potekala v kongresnem centru hotela CITY v Mariboru med 6.3. in 7.3., bodo varnostne grožnje, EU regulativa s področja elektronske varnosti, odgovornost vodilnih managerjev danes in v prihodnje, odgovornost za zaščito največjega premoženja podjetij - informacij, trendi v informacijskih tehnologijah, nova generacija WIFI tehnologij z upravljanjem preko spleta in metode za zaščito ter preprečevanje zlorab z glavnim sloganom: "Where IT managers meet cyber security".

Nekaj zanimivih informacij v zvezi s samo konferenco RISK 2013

· Na letošnjem RISK-u 2013 gostimo 25 strokovnjakov iz 11-tih držav iz najbolj prepoznavnih in uglednih računalniških podjetij s področja zaščite podatkov, novih tehnologij v oblaku in neprekinjenega poslovanja kot so INTEL MCAFEE, HP, SOURCEFIRE, WEBSENSE, SAFENET in drugi.

· Vsak udeleženec konference s plačano kotizacijo za VIP karto prejme tablični računalnik xPad.

· Uradni sponzor avtomobila konference RISK 2013 bo avto hiša SELMAR, pooblaščen partner za vozila BMW v Sloveniji, ki bo letos podaril uporabne nagrade in omogočil testiranje novega MINI COOPER PACEMAN-a.

· V večernem delu konference vas bomo pogostili v restavraciji ROŽMARIN, kjer zraven vrhunske hrane za vas pripravljamo 2. tradicionalno tekmovanje v REAL BEER PONGU pod pokroviteljstvom PIVOVARNE LAŠKO. Zmagovalec prejme osebno kolo MINI BIKE.

· S sponzorjem, Pošto Slovenije pripravljamo zanimiv ogled njihovega podatkovnega centra s presenečenjem.

· Z medijskim sponzorjem, založniško hišo VEČER, vam bomo omogočili 1 mesečno brezplačno uporabo njihove spletne aplikacije in dodatno 6 mesečno popolno zaščito za pametne telefone in tablice.

· Vsi udeleženci konference bodo prejeli tehnična gradiva predavanj, možnost sestankov ena na ena z vrhunskimi strokovnjaki, tablico, uradno majico konference RISK 2013 in ostala presenečenja, kot je žrebanje za prvo nagrado konference avto MINI ONE.

Povezava do domače strani konference:

http://www.risk-conference.com


### ### ###


REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com