O-STA

Riverbed zagotavlja odlična delovna mesta - "Alfred P. Sloan Award for Excellence in Workplace Effectiveness and Flexibility"

18.2.2013

Riverbed Technology, vodilni proizvajalec rešitev za pospeševanje komunikacij in aplikacij na prostranih omrežjih WAN, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je februarja 2013 obvestil, da je podjetje prejelo priznanje za odličnega delodajalca, katero podeljujeta organizaciji "Families and Work Institute" in "Society for Human Resource Management" v okviru vseameriškega nacionalnega projekta "When Work Works".

Riverbed zagotavlja fleksibilno delovno okolje in opcije, ki omogočajo, da so sodelavci podjetja aktivni a hkrati pomirjeni, zdravi, družinski ljudje in za družbo koristni posamezniki:

· Prilagodljivi delovni urniki - Riverbed razume, da je balansiranje med zasebnim in poslovnim življenjem lahko težavno, zato zaposlenim zagotavlja določeno fleksibilnost glede delovnega časa in poslovnih urnikov.

· Delo od doma - Riverbed priznava delovno učinkovitost ne glede na to ali so ljudje v pisarni ali pa delajo od doma, domača pisarna je ena od možnih opcij.

· Investicije v sisteme in infrastrukturo - Riverbed zagotavlja zaposlenim najsodobnejša delovna orodja, komunikacijska sredstva in pripomočke za mobilnost, delo na daljavo ali od doma, samo-pomoč in 24-urno tehnično podporo.

· Odsotnost in finančna pomoč za novorojence in posvojitve - prihod novega otroka je za družino najpomembnejše obdobje, Riverbed omogoča sodelavcem biti v tem času odsoten, priskrbi jim lahko celo finančno pomoč.

· Odsotnost zaradi bolezni - zdravi sodelavci iz zdravega družinskega okolja so srečnejši tudi na delovnem mestu, Riverbed omogoča bolniško odsotnost zaradi bolezni sodelavca ali v družini, kakor tudi razne wellness opcije.

· Prispevki za skupnost - Riverbed razume, da bi odgovorni sodelavci radi pripomogli tudi k vsesplošno boljšemu stanju v skupnosti v kateri živijo in delajo, zato podpira prostovoljne aktivnosti kot so bile npr. San Francisco Food Bank ali Friends of the San Francisco Public Library.

· Šport in fitness - Riverbed je ustanovil več športnih tekmovanj in fitness programov za sodelavce, omogoča jim celo fleksibilnost delovnega časa ob velikih športnih proslavah in sodelovanje v nekaterih športnih prireditvah drugih organizatorjev.

Povezava do izvorne novice:

http://www.riverbed.com/us/company/news/press_releases/2013/press_011613.php

### ### ###

O Riverbed Technology

Riverbed Technology razvija rešitve za pospeševanje informacijske infrastrukture - omrežij, aplikacij in pomnilniških sistemov. Poslovni sistemi se s pomočjo Riverbed družine rešitev za prostrana omrežja WAN izognejo običajnim omejitvam IT sistemov - povečajo zmogljivost aplikacij, poenotijo razprostranjena omrežja in zagotovijo enakomerno vidljivost in dostopnost vseh delov omrežja in aplikacij, brez povečevanja pasovnih širin ter strežniških ali pomnilniških zmogljivosti. Mnoga podjetja s prostranimi omrežji koristijo Riverbed rešitve za pospeševanje informacijske infrastrukture, zmanjševanje stroškov in izboljšanje odzivnosti. Vodilni izdelek podjetja je družina naprav Steelhead, prvi model je nastal leta 2004, ter programska oprema Steelhead Mobile za prenosne računalnike. Ustanovljeno leta 2002, s svetovnim sedežem v San Franciscu v Kaliforniji, je podjetje hitro pridobilo več kot 1000 velikih strank po vsem svetu, med drugim tudi 56% tistih iz seznama Forbes Global 100. Riverbed je 21. na seznamu Deloitte's 2009 Technology Fast 500 in je v seznam vodilnih podjetij na Gartner Magic Quadrant for WAN Optimization Controllers 2009.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.riverbed.com

Dodatne informacije:

Robert Lubej, projektni vodja

robert.lubej@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com info@real-sec.com