O-STA

Drugi razpis TSstartup - rok za prijave poteče jutri

Ljubljana, 7. marec - Telekom Slovenije je sredi prejšnjega meseca objavil drugi razpis za podjetniški pospeševalnik TSstartup. Po uspešno izpeljani prvi generaciji projektov pod okriljem podjetniškega pospeševalnika tudi z novim razpisom nudi možnost za razvoj in sodelovanje domačim in tujim razvijalcem. Rok za prijavo na drugi razpis v projektu TSstartup poteče jutri, 8. marca.

TSstartup, podjetniški pospeševalnik Telekoma Slovenije, je prvi program v Sloveniji, ki udeležencem nudi vse potrebno za intenziven razvoj in pripravo poslovanja na področju telekomunikacij. Telekom Slovenije jim v ta namen štiri mesece nudi poslovne prostore v Ljubljani, telekomunikacijske storitve, mentorstvo, strokovno pomoč ter specializirana izobraževanja na področjih tehnike, programiranja, poslovanja in podjetništva. S projektom TSstartup želi Telekom Slovenije ustvariti spodbudno okolje za tehnološko in poslovno inovativnost, z možnostjo uporabe obstoječe infrastrukture družbe, kjer izmenjava mnenj, znanja in izkušenj prinaša vidne rezultate na trgu. TSstartup projekti iz prvega razpisa so se v okviru podjetniškega pospeševalnika uspešno zaključili januarja letos, ko sta si nagradni sklad v vrednosti 30.000 evrov razdelili ekipi Fylet (20.000 evrov) in Aventa+ (10.000 evrov). Izbrani razvijalci drugega kroga razpisa TSstartup se bodo prav tako potegovali za nagrade denarnega sklada v višini 30.000 evrov.

Več informacij o podjetniškem pospeševalniku TSstartup in pogojih sodelovanja ter prijavnica so na voljo na spletnem mestu www.tsstartup.si.