O-STA

Telekom Slovenije je vzpostavil poseben odzivnik, na katerem lahko vsakdo do nedelje pusti sporočilo za Petra Prevca ob zaključku njegove kariere

Ljubljana, 20. marec - V Telekomu Slovenije so za vse navijače in športne navdušence ob zaključku kariere Petra Prevca ta vikend v Planici vzpostavili poseben telefonski odzivnik na številki 031 41 41 41, na katerem lahko do nedelje, 24. marca, vsakdo Petru pusti sporočilo.

Navijači se lahko Petru na ta način zahvalimo za vse dosežke, s katerimi nas je razveseljeval in navduševal, njegovo neomajno predanost smučarskim skokom in pozitivno energijo, mu zaželimo vse najboljše v njegovi drugi karieri, mu sporočimo, kateri trenutek iz Petrove kariere se nam je najbolj vtisnil v spomin ali pa mu sporočimo karkoli drugega.

Na osnovi prejetih sporočil navijačev in športnih navdušencev bodo v Telekomu Slovenije za Petra sestavili najbolj navdihujočo čestitko dobrih želja, izbrana sporočila pa bodo predvajana tudi na družbenih omrežjih.

Peter Prevc bo ta konec tedna v Planici sklenil svojo bogato športno pot. Med drugim je osvojil 12 medalj na velikih tekmovanjih, veliki kristalni globus za skupno zmago v svetovnem pokalu in tri male kristalne globuse v poletih. Je prvi smučarski skakalec v zgodovini, ki je poletel 250 metrov.

Leta nas je razveseljeval in navduševal s svojimi skoki, predanostjo, neomajnim karakterjem in iskrenostjo. Ob zaključku kariere mu tudi mi želimo, da gre še naprej vedno na boljše.

Pokličite na 031 41 41 41 in Petru pustite sporočilo.

Telekom Slovenije je dolgoletni sponzor Smučarske zveze Slovenije ter sodi med največje podpornike slovenskega športa in športnikov nasploh. Je sponzor številnih športnih zvez, klubov ter profesionalnih in rekreativnih športnih dogodkov. Podpira slovenske olimpijce, nogometaše, smučarje, kolesarje, odbojkarje, atlete, kajakaše, rokometaše, mnoge slovenske športne klube ter je sponzor različnih športnih dogodkov.