O-STA

SafeNet team building - sestavljanje otroških koles

29.3.2013

SafeNet, vodilni proizvajalec rešitev iz različnih segmentov področja informacijske varnosti, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je v začetku leta 2013 priredil nenavaden in predvsem zelo koristen 'team building' dogodek za zaposlene v mestu Atlantic City, katerega je nekaj mesecev prej zelo prizadela tropska nevihta Hurricane Sandy. V kazinu Trump Taj Mahal se je zbralo okoli 280 sodelavcev podjetja, med drugim tudi pomembnejši vodilni delavci. Tam so sestavili 56 koles za tiste otroke iz kluba Boys and Girls Club of Atlantic City, katere je nevihta najbolj prizadela. Kolesa so sestavljali cel dan, zvečer pa so jih skupaj s ključavnicami in kolesarskimi čeladami podelili navdušenim otrokom.

Trije vodilni delavci SafeNet-a, ki so sodelovali v akciji, so iz okolice New Jersey-a in so med tistimi, katere je nevihta tudi prizadela. To so Phil Saunders, Terry Mahoney ter Sean Price.

Povezava do izvorne novice:

http://www.shorenewstoday.com/snt/news/index.php/downbeach-/longport-margate-ventnor-general-news/34845-team-building-exercise-brings-bikes-to-kids-.html

### ### ###

O podjetju SafeNet

SafeNet je vodilni globalni ponudnik rešitev s področja informacijske varnosti, ki svojim strankam nudi popolno varnost z uvajanjem tehnologij za kodiranje podatkov v namene zaščite komunikacij, intelektualne lastnine in digitalnih identitet. SafeNet tehnologije so tako rekoč standard za varno povezovanje oddaljenih odjemalcev; podjetje je vodilni ponudnik na tržišču USB avtentifikacijskih tokenov, ki odpravljajo potrebo po uporabniških imenih in geslih in tako eliminirajo s tem povezane težave (upravljanje gesel); na področje zaščite komunikacij spadajo še SSL naprave (SSL acceleration devices), ki zagotavljajo hitrost, zanesljivost in varnost online transakcij. Programski izdelki s področja varnosti in licenciranja izdelkov zagotavljajo varnost podatkov v mirovanju (kodiranje diskov in posameznih datotek, kodiranje podatkov na prenosnih medijih) in preprečujejo piratizacijo programske opreme oz. vseh avtorskih izdelkov. SafeNet omogoča varnost komunikacij, varnost identitet, varnost mirujočih podatkov in varno poslovanje aplikacij.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.safenet-inc.com


Dodatne informacije:
Daniel Bednjički, projektni vodja
daniel.bednjicki@real-sec.com


REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com