O-STA

Riverbed Stingray - '2013 Cloud Award'

4.4.2013
Riverbed Technology, vodilni proizvajalec rešitev za pospeševanje komunikacij in aplikacij na prostranih omrežjih WAN, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je konec februarja 2013 obvestil, da je bila družina rešitev Riverbed Stingray izbrana za zmagovalca kategorije 'Web Services Excellence' v izboru '2012-2013 Cloud Awards'. Stingray je rešitev za optimizacijo dostopa do aplikacij in podatkov z integrirano optimizacijo spletnih vsebin, ki pomaga podjetjem izvajati konsolidacijo, načrtovati in soočati se z rastjo, ter enostavno prestavljanje aplikacij med fizičnimi podatkovnimi centri, navideznimi okolji in strežniškimi oblaki. Takšna fleksibilnost je kritičnega za stranke s hibridno-oblačnimi okolji in zagotavlja prilagodljivost, kakršne s strojnimi ADC rešitvami ne moremo zagotoviti.

Riverbed Stingray - je družina programskih in navideznih rešitev za nadzor dostopa do aplikacij, optimizacijo dostavljanja spletnih vsebin in zaščito spletnih aplikacij. Stingray nadgrajuje funkcije WAN optimizacije, upravljanja aplikacijskih komunikacij in delovanje pomnilnikov v strežniških oblakih. Družino Stingray tvorijo tri komponente, ki so dostopne v množici kombinacij in konfiguracij, primernih za vse vrste podjetij, od majhnih in srednje velikih (SMB) pa do največjih korporacij, ponudba pa vključuje tudi mesečni naročniški model. Stingray Application Firewall je napredna požarna pregrada za zaščito spletnih aplikacij. Drugi komponenti družine Stingray sta še Stingray Traffic Manager - nadzor prometa med uporabnikom in aplikacijami, pospeševanje, optimizacija in zaščita pomembnih poslovnih transakcij, ter Stingray Aptimizer - optimizacija prenašanja (aplikacijskih) podatkov preko svetovnega spleta.

Cloud Computing Awards: http://www.cloud-awards.com/

Stingray product family: http://www.riverbed.com/stingray

Avtor: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.riverbed.com/us/company/news/press_releases/2013/press_021313.php

### ### ###

O Riverbed Technology

Riverbed Technology razvija rešitve za pospeševanje informacijske infrastrukture - omrežij, aplikacij in pomnilniških sistemov. Poslovni sistemi se s pomočjo Riverbed družine rešitev za prostrana omrežja WAN izognejo običajnim omejitvam IT sistemov - povečajo zmogljivost aplikacij, poenotijo razprostranjena omrežja in zagotovijo enakomerno vidljivost in dostopnost vseh delov omrežja in aplikacij, brez povečevanja pasovnih širin ter strežniških ali pomnilniških zmogljivosti. Mnoga podjetja s prostranimi omrežji koristijo Riverbed rešitve za pospeševanje informacijske infrastrukture, zmanjševanje stroškov in izboljšanje odzivnosti. Vodilni izdelek podjetja je družina naprav Steelhead, prvi model je nastal leta 2004, ter programska oprema Steelhead Mobile za prenosne računalnike. Ustanovljeno leta 2002, s svetovnim sedežem v San Franciscu v Kaliforniji, je podjetje hitro pridobilo več kot 1000 velikih strank po vsem svetu, med drugim tudi 56% tistih iz seznama Forbes Global 100. Riverbed je 21. na seznamu Deloitte's 2009 Technology Fast 500 in je v seznam vodilnih podjetij na Gartner Magic Quadrant for WAN Optimization Controllers 2009.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.riverbed.com

Dodatne informacije:

Robert Lubej, projektni vodja

robert.lubej@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com info@real-sec.com