O-STA

Po nakupih z limuzino!

Spoštovani novinarji,

vabimo vas, da se nam pridružite med spremljanjem najbolj luksuznega nakupovanja v Sloveniji ta hip.

Jutri, v torek, 28. maja, med 10. in 12. uro bo namreč v ljubljanskem BTC City v Dvorani A, potekalo sklepno dejanje nagradne igre, v kateri smo zmagovalki Barbari Kopač podarili vožnjo po nakupih z limuzino in 600 evrov v vrednostnih bonih, ki pa jih lahko porabi le v 30 minutah. Da bo nalogi zagotovo kos, si je lahko izbrala tri pomočnike.

Razburljivo nakupovanje bo z "novinarske perspektive" pokrival Boštjan Klun.

Prihod limuzine bo ob 10. uri na parkirišče pred vhodom A5 v Dvorano A (južni del, ki gleda proti Tržnici BTC City)

Po nakupih z limuzino!

Če niste filmska zvezda ali nimate naftnega vrelca, ni prav nič običajno, da vas po nakupih odpelje voznik v razkošni limuzini. Vsakodnevno razkošje najbogatejših bo jutri, v torek, 28. maja, izkusila zmagovalka BTC Cityjeve nagradne igre Barbara Kopač. Nagrajenka je prejela tudi 600 evrov žepnine, ki jih bo lahko s tremi prijateljicami porabila v Dvorani A. Celotno dogajanje bo z "novinarske perspektive" spremljal Boštjan Klun.

Barbara Kopač je nagrajenka BTC-jeve nagradne igre, ki je na Facebooku potekala od marca, obeta pa se nam prava dirka po trgovinah. Vse skupaj bo s komentarji in kamero spremljal Boštjan Klun.

Širjenje nagradne igre po Facebook-u smo dosegli tako, "da je moral sodelujoči najti 3 osebe, ki so potrdile sodelovanje pri nakupu", je pojasnil Martin Korošec iz Oranže, kreativne komunikacije, ki je poskrbela za izvedbo nagradne igre. "Peljal sem že marsikaj in marsikam, ampak današnja vožnja mi bo ostala v zelo posebnem spominu. Kot v filmu!", pa dodaja limo driver Avta Ograjer. Ko smo hoteli izvedeti, koga je še vozil in kakšne žgečkljive podrobnosti je videl, pa se je, kot se za profesionalnega voznika spodobi, le pomenljivo muzal.

Fotografije z dogodka bodo objavljene na spletni in FB strani BTC CITY.