O-STA

Kyocera predstavila najnovejše črno-bele večopravilne naprave

Ljubljana, 1.8.2013 - Kyocera Document Solutions, eden od vodilnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavil tri nove črno-bele večopravilne naprave, ki nadaljujejo tradicijo prestižnih modelov serije TASKalfa. Nove naprave TASKalfa 3501i, 4501i in 5501i nadgrajujejo svoje predhodnike z naborom novih lastnosti v podporo vse bolj prepletenim delovnim tokovom v podjetjih. Z enotno in združljivo tehnologijo v celotnem delovnem procesu, je preprosta njihova uporaba, upravljanje, kot tudi integracija z napravami, ki jih podjetja že uporabljajo. Nove naprave podjetjem pomagajo dosegati kar največjo učinkovitost, tako v manjših kot tudi v velikih delovnih skupinah.

Nove večopravilne naprave TASKalfa, s hitrostmi tiskanja od 35 do 55 strani na minuto, prinašajo inovacije s poenostavljanjem vse bolj kompleksnih delovnih tokov dokumentov v sodobnih pisarnah. Idealne so so za delovna okolja z 10 do 30 zaposlenimi, ki na mesec naredijo med 7.000 in 15.000 izpisov.

Prilagodljivi, učinkoviti in zanesljivi modeli za vse vrste opravil

Zanesljivost in učinkovitost sta ključna v pisarnah, ki potrebujejo prilagodljivost delovnih skupin. To je tudi vodilo Kyocero pri zasnovi novih modelov, ki vključujejo širok nabor medijev in možnosti za zaključevanje dokumentov. S kapaciteto 7.150 listov papirja bo delovanje nemoteno, na voljo je podpora za 6 različnih vrst medijev istočasno, podpira tudi tiskanje transparentov do velikosti 1.220 mm in uporabo posebnih formatov papirja iz standardnega predala. Zato so nove naprave TASKalfa idealne za souporabo v več oddelkih hkrati, posledično pa se tako izdatno zmanjšajo tudi skupni stroški infrastrukture.

"Razvoj naprav, ki zagotavljajo celovite rešitve, je šel korak naprej. Ti trije izdelki nadgrajujejo serijo TASKalfa, tako da zagotavljajo prosto izbiro medijev in še izboljšujejo njihovo učinkovitost, saj naše stranke želijo tiskati kompleksne dokumente s kar največjo mero kakovosti." je dejal Bernhard Koll, Produktni Manager v podjetju Kyocera Document Solutions Europe in dodal: "In v povezavi s hitrostmi tiskanja do 55 strani na minuti, lahko delo v pisarnah teče kot urica."

V vsa opravila tiskanja, kopiranja in faksiranja je mogoče dostopati preko novega, uporabnikom prijaznega barvnega zaslona, ki je preprost za uporabo in deluje po principu "potegni in prenesi", ki ga poznamo pri uporabi pametnih telefonov. Zato ni potrebnih dolgih tečajev uvajanja in šolanja. Kyocerino programsko platformo HyPAS je mogoče preprosto namestiti iz nadzorne plošče, kar spremeni naprave v prilagodljivo orodje za vsa okolja. Možnost vdelanega načina skeniranja OCR omogoča preprosto prevajanje skeniranih dokumentov v PDF, po katerem je omogočeno iskanje. Tako so dokumenti uporabni za nadaljne delo. Na primer, enostavno je kopiranje delov besedila iz skeniranih dokumentov in lepljenje v prezentacije v program PowerPoint.

Več tiskate - več prihranite

Kyocera je znana po komponentah z dolgo življenjsko dobo, zato ni presenetljivo, da te naprave vsebujejo bobne z življenjsko dobo 600.000 izpisov. Poleg izboljšav v zasnovi je tudi skrajšan čas namestitve, ki znaša le 5 minut, krajši pa je tudi potreben čas za vzdrževanje. Cena energije ves čas raste, zato ni zanemarljiv podatek, da do 53% zmanjšanje TEC (Typical electricity consumption - tipična poraba elektrike) predstavlja velik prihranek in pomaga pri ohranjanju naravnih virov. K skupnim prihrankom pa pripomorejo tudi zmanjšani skupni stroški vzdrževanja.

Koll dodaja:" Novi izdelki TASKalfa pričajo o Kyocerini zavezi k celovitosti izboljšav, od hitrosti, kakovosti izpisov, uporabnosti s pametnejšim in prilagodljivim zaslonom, do nove tehnologije, ki izboljšuje energetsko učinkovitost. Vse to pripomore, da so lahko naši uporabniki bolj prilagodljivi in veliko bolj učinkoviti."

Za več informacij obiščite spletno stran.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si