O-STA

Jubilej: Mednarodna vrtnarska razstava v avstrijskem Tullnu obeležuje 60-letnico

Samo od 29. avgusta do 2. septembra 2013

NA OGLED NAJVEČJA CVETLIČNA RAZSTAVA V EVROPI

TEMA: "Zabava in igre"

Razstavni prostor v Tullnu se bo med 29. avgustom in 2. septembrom spremenil v središče za ljubitelje vrtov in cvetja - na največji cvetlični razstavi v Evropi. Veličastni aranžmaji, čudoviti šopki, umetelni ribniki in skrbno oblikovane tematske krajine ponujajo pravi vir navdiha za "zeleni dom".

"Zabava in igre" se glasi slogan letošnje cvetlične razstave, na kateri bodo avstrijski vrtnarji in cvetličarji predstavili svoje dovršene aranžmaje cvetja in rastlin. Ob jubileju bo raznolik program zaokorožila posebna razstava z naslovom 60 let hortikulturne razstave.

Posebna razstava: Jubilej: Mednarodna vrtnarska razstava v Tullnu obeležuje 60-letnico

Mednarodna vrtnarska razstava v Tullnu z največjo razstavo cvetja v Evropi obeležuje 60. obletnico. S cvetjem prekrit avtomobil, ki bo na čelu cvetličnega sprevoda, je le eden od vrhuncev v hali 2. Obiskovalci bodo lahko uživali v skrbno oblikovanem sprehodu skozi pretekla desetletja in se predali cvetličnemu svetu minulih časov.

Več kot 500 razstavljavcev iz Avstrije in tujine bo predstavljalo in prodajalo na tisoče in tisoče izdelkov in novih zamisli na področju urejanja vrtov, cvetja, rastlin, sadja in zelenjave ter še in veliko več. Ne glede na to, ali iščete rezano cvetje ali dekorativne rastline za balkone, strešne terase ali notranje prostore, ali vas zanima celovita ureditev vrtov vključno z vrtnim pohištvom, plavalnimi bazeni ali ribniki, je Mednarodna vrtnarska razstava v Tullnu vsekakor za vas.

60. OBLETNICA MEDNARODNE VRTNE RAZSTAVE V TULLNU Z NAJVEČJO CVETLIČNO RAZSTAVO V EVROPI


Na ogled:
Samo od četrtka, 29. avgusta do ponedeljka, 2. septembra 2013
Odprto vsak dan od 9. do 18. ure
Razstavišče Tulln
Avstrija
Več informacij na voljo na: www.messe-tulln.at

Vstopnina:
Odrasli: 11,00 EUR
Skupine (od 20 oseb naprej), upokojenci in študentje: 9, 00 EUR
Otroci od 6. do 15. leta: 2,00 EUR
Otroci do 6. leta: brezplačni vstop

Kontakt
Barbara Nehyba, MSc
Vodja komunikacij
MESSE TULLN GmbH
3430 Tulln
Austria
Tel. +43/2272/624030
Fax: +43/2272/65252
E-mail: messe@messetulln.at
Web: www.messe-tulln.at