O-STA

Novo enotno ime - e-Študentski Servis

Zaradi pogoste zamenjave naših poslovalnic z drugimi študentskimi servisi smo se odločili, da bomo v prihodnje poslovali pod enotnim imenom oziroma enotno blagovno znamko. Tako bomo bolje prepoznavni in težje zamenljivi. Po novem se imenujemo e-Študentski Servis.

Zakaj ravno takšno ime? Črka e v imenu označuje dvoje:

§ e kot elektronsko poslovanje

§ in e kot employment oziroma zaposlitev.

Naš dosedanji modro-zeleni logotip (modra kot znanje in modrost, zelena kot simbol mladostne zagnanosti) je dopolnila mala črka "e", ki na vseh področjih preko elektronskega poslovanja vstopa v naše življenje.

e-Študentski Servis Domžale sodeluje pod skupno blagovno znamko e-Študentski Servis, z drugimi e-Študentskimi Servisi v Kamniku, Litiji, Zagorju in Sevnici. Aprila letos smo odprli šesto poslovalnico tudi v Ljubljani na Slovenski c. 40 in mesecu juniju še sedmo poslovalnico prav tako v Ljubljani, na Kardeljevi ploščadi 5. Celotno storitev smo študentom in dijakom, kakor podjetjem in organizacijam že pred časom ponudili tudi na spletnem naslovu www.studentski-servis.com .

Sporočamo vam, da smo našo spletno stran dopolnili z vsebinami novinarskega središča.

Na www.studentski-servis.com/press se nahajajo vse informacije o našem podjetju, o poslovanju študentskih servisov in o študentsko-dijaškem delu.

V upanju, da bi z novimi vsebinami pridobili čim več koristnih informacij vas lepo pozdravljamo in vas vabimo k ogledu.