O-STA

Samsung in Telekom Slovenije v podporo združenju Europa Donna

Ljubljana, 30. septembra - Družbi Telekom Slovenije in Samsung že vrsto let podpirata humanitarno organizacijo Europa Donna pri njenem delovanju. S posebno akcijsko ponudbo bosta tako združenju tudi letos skupaj namenili 10 evrov za vsak prodani mobitel Samsung Galaxy Core Pink Ribbon. Novi mobilnik je v prodajni ponudbi od torka, 1. oktobra, dalje, vsak kupec pa poleg aparata dobi še originalni zaščitni etui z motivom Pink Ribbon.

Telekom Slovenije in Samsung sta se tudi letos pridružila humanitarni akciji Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna. Letos sta v okviru že tradicionalne akcije pripravila posebno različico sodobnega mobitela Samsung Galaxy Core Pink Ribbon. Gre za zmogljiv mobilnik UMTS, ki ga poganja operacijski sistem Android. Eleganten in vsestransko uporaben mobitel v beli barvi omogoča hitri dostop do e-pošte in zanesljiv dostop do svetovnega spleta (mobilnik med drugim deluje tudi kot dostopna točka Wi-Fi), s preglednim uporabniškim vmesnikom v slovenskem jeziku pa zagotavlja enostavno uporabniško izkušnjo. Telekom Slovenije in Samsung bosta ob vsakem nakupu mobilnika Samsung Galaxy Core Pink Ribbon organizaciji Europa Donna namenila 10 evrov.

V organizaciji Europa Donna so večletnega sodelovanja Telekoma Slovenije in Samsunga veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna ob tem pravi: "V Europi Donni z akcijo Pink Ribbon prispevamo k osveščanju o raku dojk in spodbujamo k zdravemu načinu življenja, hkrati pa zbiramo sredstva za humanitarno pomoč. Telekom Slovenije in Samsung s svojo podporo bistveno prispevata k uspehu akcije."

V okviru podpore združenju Europa Donna pri boju proti raku dojk in v skrbi za uporabnice je na voljo tudi brezplačna aplikacija Zaupaj svojim rokam za preventivno samopregledovanje dojk. Aplikacija na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu samopregledovanju. Aplikacija Zaupaj svojim rokam je na voljo za pametne mobitele, tudi za Samsung Galaxy Core Pink Ribbon z operacijskim sistemom Android. Za hiter dostop do aplikacije je treba poskenirati QR-kodo ali si jo naložiti prek spletne trgovine Google Play. Prenos podatkov, potreben za prenos aplikacije in uporabo, se zaračunava po veljavnem ceniku izbranega operaterja.

Več informacij o slovenskem združenju Europa Donna je objavljenih na spletnem mestu www.europadonna-zdruzenje.si. Ponudba Mobitel je predstavljena na www.mobitel.si in www.telekom.si ter v drugih javnih objavah družbe Telekom Slovenije.