O-STA

Eppendorf predstavlja BioBLU® družino izdelkov za enkratno uporabo

25. september 2013, 22:03 UTC

ENFIELD, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- Eppendorf s ponosom sporoča, da je v povezavi z nedavno kampanjo "Mi obvladamo bioprocesništvo" vse bioprocesne posode za enkratno uporabo preimenoval v BioBLU®.

Eppendorfova kampanja "Mi obvladamo bioprocesništvo", ki se bo uradno začela na vodilnem letnem dogodku za biotehnologijo in biosistemske vede v Evropi, sejmu Biotechnica v Hannovru med 8. in 10. oktobrom, je bila oblikovana za namene krepitve Eppendorfovega segmenta bioprocesništva, tako da poudarja vlogo Eppendorfa kot enega izmed vodilnih podjetij v tej panogi na svetu in združuje produkte New Brunswick™ in DASGIP® v Eppendorfovem portfelju bioprocesniških produktov. Z uporabo imena BioBLU za posode za enkratno uporabo izboljšujemo usklajenost bioprocesnih produktnih linij.

BioBLU(R) posode za enkratno uporabo (Foto: Business Wire)

Z združitvijo prednosti New Brunswick in DASGIP portfeljev ter z izkoriščanjem obsežnih sinergij na področju bioreaktorske tehnologije in proizvodnje polimerov je Eppendorf postal globalni akter in nepogrešljiv partner za svoje stranke v bioprocesni panogi.

Eppendorf nudi prilagodljive celostne sisteme, ki obsegajo širok razpon delovnih prostornin za uporabo v avtoklavih in so namenjeni enkratni uporabi ter jih je mogoče sterilizirati (SIP) na enem mestu, s čimer omogočajo gladek prehod od raziskav in razvoja do proizvodnje. Eppendorfove bioprocesne rešitve nudijo strankam prednosti najširšega nabora mešalnih reaktorjev s trdnimi stenami za enkratno uporabo (ki imajo delovno prostornino od 65 ml do 40 l), vključno z različicami s polnili in modeli za mikrobno aplikacijo, celostne programske opreme, kompletov za adaptacijo in programskih rešitev za zagotavljanje kompatibilnosti s starejšo opremo, globalne prodajne mreže in zagotavljanja storitev, mreže laboratorijev za usposabljanje po vsem svetu, in 70-letnih izkušenj ter strokovnega znanja o biosistemskih vedah.

O Eppendorfu

Eppendorf je že od leta 1945 pojem za na stranke usmerjene procese in inovativne produkte, na primer laboratorijske naprave in potrošno opremo za ravnanje s tekočinami, celicami in vzorci. Danes Eppendorfovih 2.700 zaposlenih deluje v vlogi strokovnjakov in svetovalcev, ki z edinstvenim znanjem in izkušnjami podpirajo laboratorije in raziskovalne ustanove po vsem svetu. Več informacij o Eppendorfu je na voljo na spletni strani: www.eppendorf.com

Ime Eppendorf® in logotip Eppendorf sta registrirani blagovni znamki podjetja Eppendorf, AG iz Nemčije. Za New Brunswick® je Eppendorf, AG, vložil zahtevek za zaščito blagovne znamke. DASGIP® je registrirana blagovna znamka podjetja DASGIP Information and Process Technology GmbH, iz Juelicha v Nemčiji.

Fotografije/multimedijska galerija: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130925006554/en/


Kontakti

Eppendorf
Thomas A. Burke, 860-253-6669
Vodja tržnih komunikacij

Vir: Eppendorf


Multimedijska galerija

Foto

BioBLU(R) posoda za enkratno uporabo (Foto: Business Wire)

Logo


Ta izjava za javnost je na voljo v angleščini na:
http://www.businesswire.com/news/home/20130925006554/en