O-STA

Razširjena ponudba NLB: odslej tudi premoženjska zavarovanja

V NLB smo ponudbo storitev za fizične osebe razširili s posredovanjem premoženjskih zavarovanj. Kot je povedala Nevenka Gorjup s Sektorja za planiranje in kontroling prodaje smo se s to dodano ponudbo odzvali na pobudo številnih strank, ki v banki najemajo stanovanjski, hipotekarni ali avto kredit. Tako lahko stranke v bančni poslovalnici, na enem mestu in brez dodatnih poti hkrati s kreditom uredijo tudi vsa zavarovanja.

Nabor bančnih storitev smo dopolnili s cenovno konkurenčno ponudbo stanovanjskih in avtomobilskih zavarovanj. Do konca leta smo jo oplemenitili s posebnimi ugodnostmi v obliki bonov za popust.

V sodelovanju z zavarovalnico GENERALI strankam ponujamo različne pakete zavarovanj, PaketDom, ZavarovanjeDom in ZavarovanjeAvto. Pri standardnem in nadstandardnem avtomobilskem zavarovanju so kriteriji in obseg kritja v naprej določeni, pri "zavarovanju po meri" pa se stranke same odločijo za vrsto in obseg kritja. Tudi pri stanovanjskih zavarovanjih lahko stranke v okviru ekskluzivne ponudbe v NLB izbirajo med zavarovanjem nepremičnin in premičnin ter med osnovnim, standardnim in nadstandardnim zavarovanjem z različnim obsegom zavarovalnega kritja.


Korporativno komuniciranje