O-STA

NJOY razširja svojo ekipo vodilnih managerjev; imenoval vodjo raziskav in vodjo oddelka za mednarodno regulativo

21. november 2013, 16:27 UTC

Dodatno krepi svojo vodstveno ekipo in predanost zadevam povezanim z zakonodajo in zdravjem

SCOTTSDALE, Ariz.--(BUSINESS WIRE)-- NJOY, vodilni ameriški neodvisni proizvajalec elektronskih cigaret, je danes napovedal razširitev svoje vodstvene ekipe, ki se ji bosta pridružila dr. Joshua Rabinowitz, kot vodja raziskav, in David Graham, kot glavni podpredsednik za mednarodno regulativo. Imenovanje visoko spoštovanih in izkušenih vodij, ki bosta nadzorovala znanstvene raziskave in zadeve povezane z mednarodno regulativo, priča o predanosti podjetja, da ostane vodilna sila pri prizadevanjih, da kajenje navadnih cigaret po vsem svetu postane preteklost.

Dr. Joshua Rabinowitz, ki trenutno dela kot svetovalec NJOYu, se bo podjetju pridružil 1. februarja 2014. Dr. Rabinowitz bo odgovoren za vse vidike poslovanja povezane z znanostjo, vključujoč laboratorijske in klinične preizkuse NJOYevih izdelkov ter nadzor izdelave in kakovosti. Med delom bo tesno sodeloval z nekdanjim vodjem ameriške službe za varovanje zdravja (Office of the Surgeon General) dr. Richardom Carmono, ki vodi odbor, ki NJOYu svetuje v znanstvenih zadevah.

Dr. Rabinowitz k NJOYu prihaja med daljšo odsotnostjo z univerze Princeton, kjer dela kot redni profesor na Oddelku za kemijo in na Inštitutu Lewis-Sigler za integrativno genomiko. Dr. Rabinowitz je tako diplomiral kot doktoriral na univerzi Stanford. Nato je postal eden izmed soustanoviteljev Alexza Pharmaceuticals, kjer je izumil inhalator Adasuve za zdravljenje akutnega vznemirjenja. Gre za inhalacijski zdravilni proizvod, ki ga je odobrila tudi ameriška Administracija za hrano in zdravila (FDA). Dr. Rabonowitz je izumitelj več kot 130 patentov v ZDA in avtor več kot 110 člankov, med drugim jih je bilo v zadnjih štirih letih kar sedem objavljenih v priznani strokovni reviji Science or Nature.

David Graham bo na svojem novoustanovljenem delovnem mestu nadziral vse zadeve povezane z zakonskimi ureditvami v ZDA in na tujem. Graham je pred tem služil kot glavni direktor za mednarodne vladne zadeve pri podjetju Johnson & Johnson, kjer je vodil zadeve povezane z javno politiko nadzora nad tobakom na ključnih trgih po vsem svetu. Preden se je pridružil Johnson & Jonhsonu je bil glavni direktor za javne politike po svetu pri Pfizerju, kjer je vodil oddelek za zadeve povezane z javno politiko o odvisnosti od tobaka. G. Graham je magistriral iz javne politike in administracije na Šoli za mednarodne in javne zadeve univerze Columbia. Ima več kot 20 let izkušenj na področju nadzora tobaka, prenehanja kajenja in reform relevantne zakonodaje.

"NJOY je zavezan znanstvenemu razumevanju svojih proizvodov in izboljšuje raziskovanje na področju izdelave elektronskih cigaret. Pridobitev posameznikov tega kova priča o našem hitrem uspehu, naši praksi zlatega standarda in predvsem o popolni predanosti našemu cilju, da navadne cigarete postanejo preteklost," je dejal Craig Weiss, izvršni direktor NJOY. "Strokovno znanje dr. Rabinowitza in g. Grahama bo izjemnega pomena v naših prizadevanjih, da izboljšamo svoje izdelke, zagotovimo kohezivno in učinkovito ureditev na tem področju in izboljšamo zavedanje, da so e-cigarete lahko uspešna alternativa za odrasle kadilce ne le v ZDA temveč po vsem svetu."

NJOY je znan kot zlati standard v kakovosti izdelkov, patentirani tehnologiji in odgovornem trženju. Podjetje je pokazalo predanost razvoju raziskav in razumevanju znanosti povezane z elektronskimi cigaretami in imenovala nekdanjega vodjo ameriške službe za varovanje zdravja, dr. Richarda Carmona, v svojo upravo in odbor za svetovanje o znanstvenih zadevah marca 2013.

O NJOY:

NJOY velja za zlati standard na svojem področju zaradi svojih izdelkov, ki so najboljši v svojem razredu, patentirane tehnologije, vrhunskega razvoja blagovnih znamk, izkušene vodstvene ekipe in odgovornih poslovnih praks. NJOY je prvi neodvisen proizvajalec elektronskih cigaret, ki podpira ameriški program We Card in ki se je pridružil svetovalnemu svetu proizvajalcev tega programa v svojih prizadevanjih, da prepreči prodajo svojih izdelkov mladoletnim osebam. NJOY je trenutno mogoče kupiti na več kot 80,000 mestih v ZDA in v več kot 10,000 trgovinah v Veliki Britaniji, Franciji, Španiji, Italiji, na Portugalskem in Nizozemskem. NJOY ponuja elektronske cigarete in povezane izdelke za enkratno ali večkratno uporabo za odrasle kadilce. Ti izdelki zagotovijo nikotin z bogatim okusom tobaka ali mentola brez tobaka ali neprijetnega vonja. NJOY ima sedež v Scottsdaleu v zvezni državi Arizona, podružnice pa ima tudi v New Yorku in Londonu. Če želite izvedeti več o NJOYevih izdelkih, obiščite www.NJOY.com.


Kontakti
Sloane & Co.
Michelle Peters, 212-446-1889
mpeters@sloanepr.com


Vir: NJOY


Distribuira Business Wire

To sporočilo za javnost lahko prebrete tudi na:

http://www.businesswire.com/news/home/20131121006038/en