O-STA

Dolgo pričakovana, nova generacija slovenske tablice xPad PRO 2, na voljo od preteklega tedna

Slovenija, 6.12.2013

Slovenski distributer računalniške opreme podjetje REAL security d.o.o., nam je sporočil, da je od preteklega tedna na voljo dolgo pričakovana nova generacija tabličnih računalnikov xPad PRO 2.

"Tudi nova generacija xPadov je bila oblikovana in tehnično zasnovana v Sloveniji, proizvedena pa na Kitajskem. xPad PRO 2 smo nadgradili na Android 4.2, mu dodali štiri-jedrni procesor, IPS zaslon ter ga grafično izpopolnili," je dodal vodja prodaje David Ivačič. Tablico je trenutno možno kupiti samo v spletni trgovini www.xpad.si, po znižani prednovoletni akcijski ceni 169 EUR + DDV in velja za najcenejši 4 jedrni tablični računalnik ta čas v Sloveniji.

xPad PRO 2 vsebuje vse kar imajo veliko dražji konkurenti, od originalnega 9.7 palčnega, vrhunskega IPS zaslona 1024x768, 16GB spomina za podatke, 3G senzorja, podpore za WiFi, podprto USB On-The-Go tehnologijo do baterije, ki zdrži celih 8 ur. V tablico so vgradili Boxchip A31S, Cortex A7 štiri-jedrni processor. Z dodatno pomnilniško kartico microSD (do 32 GB) lahko pridobimo še več prostora za podatke in aplikacije. Zaloge tablic so omejene.

###

O REAL security d.o.o.

REAL security d.o.o. je slovensko podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem svetovno najbolj priznanih produktov in rešitev na področju nudenja zaščite pred virusi, zaščite pred vdori v omrežje, podatkovnih komunikacij in integracije informacijskih sistemov.

Na trgu nastopajo z izkušeno ekipo strokovnjakov. S pomočjo svoje distribucijske mreže ter programov za zaščito pred virusi in zaščito podatkov ter rešitev za poslovno okolje ponujajo slovenskemu trgu kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve. Slovenski trg obvladujejo z mrežo lokalnih partnerjev, ki lahko svojim strankam ponudijo osnovno pomoč, namestitev ter podporo. Več informacij najdete na spletnem naslovu: www.real-sec.com.


Dodatne informacije:
REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1, 2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
info@real-sec.com