O-STA

Telekom Slovenije pričel s prodajo iPhone 5s in iPhone 5c

Ljubljana, 13. decembra - Telekom Slovenije z današnjim dnem v vseh 19 Telekomovih centrih po Sloveniji pričenja s prodajo iPhone 5s, najbolj v prihodnost usmerjenega pametnega mobitela na svetu, in iPhone 5c, najbolj barvitega iPhona doslej. V ponudbi je odlična izbira barv in spominskih različic mobitelov po rednih in akcijskih cenah, prav tako je Telekom Slovenije slovenskim uporabnikom zagotovil dovolj veliko količino mobitelov. iPhone 5s in iPhone 5c sta uporabnikom na voljo z možnostjo nakupa na obroke, uporabniki pa lahko akcijsko ceno še dodatno znižajo z unovčitvijo SiOL BON-a.

iPhone 5s je v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo v zlati, srebrni in temno sivi barvi ter v vseh treh različicah spominskih kapacitet (16 GB, 32 GB in 64 GB), iPhone 5c pa je na voljo v beli, zeleni, roza in modri barvi s 16 GB spominske kapacitete. Uporabniki se lahko pri nakupu iPhone 5s in iPhone 5c odločijo za obročno plačilo za čas vezave (12 ali 24 mesecev), hkrati pa lahko izkoristijo posebno akcijsko ponudbo SiOL BON, ki traja do 31. januarja 2014.

SiOL BON prejmejo novi in obstoječi nevezani naročniki storitev SiOL, ki se odločijo za storitev Internet SiOL (razen paketa Trio osnovni in Trio neomejeni) ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Na ta način prejmejo SiOL BON v vrednosti 250 evrov, medtem ko ob vezavi za 12 mesecev prejmejo SiOL BON v vrednosti 100 evrov. Bon lahko unovči zasebni uporabnik, samostojni podjetnik ali fizična oseba, ki opravlja registrirano dejavnost, za nakup izbranega mobitela ali tabličnega računalnika. SiOL BON je prenosljiv, tako da ga lahko uporabniki tudi podarijo..

Telekom Slovenije je prvi in edini slovenski operater, ki mu je uspelo skleniti dogovor neposredno s korporacijo Apple.

Za več informacij obiščite http://www.telekom.si/iphone.

Za več informacij o iPhone obiščite www.apple.com/iphone