O-STA

Vsestranska in zmogljiva rešitev hrambe podatkov

Synology RackStation RS-3614xs+

Ljubljana, 9. januar 2014 - Synology je predstavil RackStation RS3614xs+, pomnilniško napravo poslovnega razreda z 12 režami za diske, ki jo odlikujejo izjemne zmogljivosti in nadgradljivost ter širok nabor mehanizmov za redundanco.

"Upravljanje vse večje količine podatkov z omejenimi sredstvi je postal nov izziv za mnoga podjetja," je izjavil Michael Wang, Produktni vodja v podjetju Synology. "RS3614xs+ zmanjšuje ovire pri zagotavljanju vrhunskih zmogljivosti, skalabilnosti in zanesljivih rešitev NAS, za le del stroškov rešitev SAN."

Poganja ga štiri-jedrni 3,3 GHz procesor in je opremljen z dvema režama PCIe, ki podpirata do štiri 10 GbE mrežne povezave. Tako RS3614xs+ prinaša osupljivo hitro delovanje s preko 3.200 MB/s pretoka in 620.000 IOPS v konfiguraciji RAID 5. Za še hitrejši in bolj učinkovit pretok podatkov podpira tehnologijo Synology SSD cache in obenem še vedno, v kar največji meri, izkorišča kapacitete hrambe z uporabo običajnih trdih diskov. Dodatno, za poln izkoristek SSD, standardno podpira SATA III s 6 GB/s pretoka.

Synology RS3614xs+ prinaša uporabnikom zanesljivo osnovo za opravljanje najpomembnejših nalog. Z 8 GB ECC RAM-om, ki je razširljiv na 32 GB, zagotavlja pravilnost podatkov, kot tudi superiorno zmogljivost. AES New Instructions - dodatek, ki pohitri kodiranje podatkov - omogoča varnost podatkov, ne da bi pri tem zmanjšal učinkovitost delovanja. Za povečano zanesljivost, podpira RS3614xs+ sistem Synology High Availability, ki omogoča podporo za nadomestni način delovanja (failover). Prav tako nudi nabor mehanizmov za redundanco, vključno z dodatnim napajanjem, sistemskimi ventilatorji in z mrežnima vhodoma s podporo za nadomestni način delovanja za neprekinjeno delovanje.

RS3614xs+ je zasnovan tako, da zadovolji potrebe podjetij za rast v virtualnem okolju. Z uporabo razširitvenih enot RX1214/RX1214RP, lahko uporabniki nadgradijo prostor za hrambo podatkov do kapacitete 144 TB. Prav tako je idealna pomnilniška rešitev za virtualizacijski strežnik, saj je certificiran za Microsoft Windows Sever 2012 s Hyper-V, VMware vSphere 5 VAAI in Citrix XenServer.

Strežnik NAS RS3614xs+ poganja DiskStation Manager (DSM) 4.3, intuitivni operacijski sistem, ki zagotavlja cel nabor programov za večjo produktivnost pri delu in nudi nov nivo multimedijske izkušnje. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, splošnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Synology RackStation RS3614xs+ je na voljo že tudi v Sloveniji.

Za več informacij, poglejte na:

http://www.xenon-forte.si/novosti/synology.aspx ali

http://www.synology.com/en-global/products/overview/RS3614xs+ .

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si