O-STA

Priznanje PC Mag urednikov za McAfee LiveSafe

23.1.2014
McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je konec leta 2013 prejel priznanje urednikov PC Mag za rešitev McAfee LiveSafe; pomeni da je McAfee že tretje leto zapored vodilni ponudnik rešitev za kombinirano zaščito različnih naprav (Cross-Device Security).

McAfee LiveSafe je prva in vodilna storitev te vrste, ki je namenjena zaščiti posameznikov podatkov in vseh njegovih naprav - osebnih in prenosnih PC in Apple računalnikov, tablic in pametnih telefonov. Z oceno 4.5 od 5 možnih točk je prehitela vso konkurenco, ob čemer so uredniki pohvalili predvsem kompletnost funkcionalnosti, poenoteno spletno konzolo in stroškovno učinkovitost zaradi vključene licence za zaščito neomejenega števila naprav, ki si jih lasti nek posameznik.

PC Mag urednik: "Ugodna ponudba je preprosta in privlačna. - kupi McAfee LiveSafe in zaščitil boš lahko prav vsak PC, Mac ali katerokoli Android napravo v enem gospodinjstvu, plus, dobil boš še delno zaščito za naprave iOS, BlackBerry in Kindle Fire. To je skoraj težko verjeti!"

McAfee LiveSafe ščiti pred najnovejšimi škodljivimi programi in drugimi spletnimi nevarnostmi, vključuje pa tudi McAfee Personal Locker, zaradi česar je to prva med več-platformnimi rešitvami za posameznike in gospodinjstva, ki vključuje tudi vrhunsko biometrično tehnologijo za preverjanje pristnosti. McAfee Personal Locker temelji na prepoznavanju obraza in glasu in na podlagi tega overi uporabnika in mu dodeli dostop do najbolj občutljivih osebnih podatkov in dokumentov, kot so kopije potnih listov in identifikacijskih izkaznic, ki se hranijo na varnem spletnem mestu. McAfee LiveSafe Service ponuja tudi poenostavljeno in avtomatizirano upravljanje uporabniških imen in gesel in ukrepe za zaščito zasebnosti na pametnih telefonih in tablicah.

Citat, Alan Lefort , podpredsednik potrošniških produktov v McAfee:

"With mobile connectivity at an all-time high and the threat landscape changing rapidly, successful security companies today need to offer complete protection regardless of where consumers are or what device they use to connect. Receiving recognition for the last three years running from the industry's go-to resource for all things technology not only corroborates McAfee's ability to deliver innovative security solutions but also illustrates the immense value PCMag places on protecting consumers wherever they connect and without limits."

Avtor: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.mcafee.com/uk/about/news/2013/q4/20131111-01.aspx

### ### ###

O McAfee

McAfee je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov. Njihove rešitve obsegajo preverjene proaktivne varnostne produkte in storitve vseh vrst - protivirusne programe, izdelke za boj proti neželeni elektronski pošti, požarne pregrade, sisteme za preprečevanje vdorov ter druge programske in strojne varnostne rešitve ter storitve v oblaku - namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Večkrat nagrajen razvojni oddelek podjetja pripravlja inovativne rešitve za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev. S temi izdelki se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov.

Med uporabniki izdelkov McAfee so tako največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, kot tudi milijoni domačih uporabnikov ali majhnih podjetij in družinskih obrti. Podjetje McAfee je ustanovil John McAfee leta 1987, v kasnejših letih pa je razširilo ponudbo z mnogimi pomembnimi pripojitvami ter tako postalo vodilno svetovno podjetje z najbolj popolno ponudbo varnostnih rešitev nasploh.

McAfee zagotavlja obsežno varnost z dobavljanjem vseh vrst varnostnih rešitev za vse vrste strank.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.mcafee.com

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com info@real-sec.com