O-STA

Vabijo vas SEJMI OKUSOV - GASTexpo & SLADOLED

Kot vsa leta doslej vas bodo tudi letos domači in tuji razstavljalci pričakali z bogatim razstavnim programom, tehnološkimi in drugimi novostmi ter raznovrstnimi degustacijami in drugimi oblikami promocij oz. prezentacij. V sklopu sejma VINO so lahko lahko poizskusili obilo domačih in tujih vin.

Nakup vstopnic
Na blagajnah razstavišča lahko v času sejma kupite vstopnice od 9.45 do 18.30 ure, v soboto do 17.30.

Odpiralni čas
Vse dni sejma: 10.00-19.00

Izkoristite posebne ugodnosti pri nakupo dve ah več vstopnic - CENIK VSTOPNIC

STROKOVNI PROGRAM
Brezplačna ŠOLA PIZZE
Potekala bo v ČETRTEK, 30. in PETEK, 31. Januarja 2014 od 11 - 14 in 15 - 18 ure v dvorani A2. Število mest je omejeno.

Vabljeni na brezplačno ŠOLO PIZZE, ki bo potekala pod pokroviteljtsvom podjetja KZ Metlika v terminu ČETRTEK, 30. in PETEK, 31. Januarja 2014. Gre za intenzivni tečaj pod vodstvom priznanega italijanskega pizzopeka. Na tečaj se lahko prijavijo tako profesionalni kuharji in pizzopeki kot tudi amaterski ljubitelji kuharja. Število mest je omejeno. Vsi sodelujoči prejmejo diplomo.

Prijavnica je dosegljiva na povezavi - PRAVILNIK in PRIJAVA.



2. ODPRTO Prvenstvo Slovenije v IZDELAVI PIZZE
Potekalo bo v SOBOTO, 1. Februarja 2014 ob 10.00 uri v dvorani A2. Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi picopeki in kuharji. Tekmujejo lahko kot posamezniki ali kot predstavniki svoje pizzerije/lokala. Število mest je omejeno.

Pravilnik prvenstva je dosegljiva na povezavi - PRAVILNIK in PRIJAVA.



4. ODPRTO Prvenstvo Slovenije v IZDELAVI SLADOLEDA
Tekmovanje bo potekalo v ČETRTEK, 30. JANUARJA 2014 s pričetkom ob 10:00 uri.

Izbran okus: MLEČNA ČOKOLADA.

Povzetek pravil tekmovanja: Na tekmovanje se lahko prijavijo vsi slaščičarji/sladoledarji, ki imajo lasten lokal za proizvodnjo sladoleda v Sloveniji.Sodelujejo lahko tudi udeleženci iz drugih držav sveta. Na tekmovanje se lahko poleg lastnika lahko prijavijo tudi družinski člani ali sodelavci. Vsak lokal, ki ima lasten proizvodni obrat, lahko prijavi samo enega tekmovalca.Komisija bo izmed tekmovalcev izbrala šest najboljših sladoledov, ki se bodo uvrstili v finale. Finaliste bo ocenjevala petčlanska javna žirija. Celoten razpis tekmovanja je dosegljiv na povezavi - PRAVILNIK IN PRIJAVA



OSTALI STROKOVNI PROGRAM
V dvorani A2 na prireditvenem prostoru
29.1.- 1.2. 2014
Demonstracije in degustacije bio vegetarijanske in veganske hrane na razstavnem prostoru Biolaba

31. Januar 2014
10.00 - 19.00 Slaščičarska delavnica - La Ganache
12.30 - 15:30 Veganska kuharska ustvarjalnica: Kuhamo brez glutena - Jelena Dimetrijevič

PREDAVANJA
31. Januar 2014 15:30 - 17:00
Z veganstvom do fizičnega in duhovnega zdravja (Jelena Dimetrijevič)

31. Januar 2014 17:00 - 19:00
Izgovori ob uživanju mesa in zakaj ne držijo ! (Marko Čenčur)

BIO KUHINJA in EKO TRŽNICA
Predstavitve, degustacije, prodaja.

Veselimo se vašega obiska !




Lep pozdrav,

Matjaž Turk
Director

PRIMORSKI SEJEM d.o.o. , Čevljarska 17 p.p. 721, 6001 Koper, Slovenija
tel:+386/5/626-02-16, fax:+386/5/626-11-66, e-mail: info@gast.si, http://www.gast.si
matična št.: 5786347000 davčna št.: SI60709243