O-STA

Nova kariera za nove uspehe

e-Študenski Servis je že pred časom svoj spletni naslov www.studentski-servis.com obogatil z novostjo imenovano "Koraki do moje kariere". So napotki za vse, ki iščejo delo preko študentskega servisa ali redno zaposlitev.

Na internetni strani www.tudentski-servis.com/kariera dijaki, študenti in vsi, ki jih zanima področje zaposlovanja, najdejo številne praktične nasvete.

Vsebine so razdeljene v več poglavij: načrtovanje kariere, kako in kje iskati delo in prvo zaposlitev, kako napisati prijavo za delo, življenjepis ter poglavje o razgovor. Sledijo napotki o formalnostih pri redni zaposlitvi, uvajanju, timskem delu in odnosih v kolektivu. Člani lahko kadrovskemu svetovalcu po elektronski pošti zastavijo vprašanja in se dogovorijo za svetovanje.

Kaj prinaša nova kariera? Spletni naslov je vsebinsko obogaten. Dijaki / študentje lahko pridobijo informacije o izdaji novih publikacij, ki se nanašajo na načrtovanje kariere, si ogledajo primere ponudb in življenjepisov, ki so dodani s komentarji kadrovskega svetovalca. Prav tako so na voljo vse informacije, ki se nanašajo na obvezno zdravstveno zavarovanje po preteku statusa dijaka ali študenta.

Na podlagi strokovne literature, lastnih izkušenj in znaj, smo naredili temeljito selekcijo in izdelali gradivo, ki je enostavno, pregledno, predvsem pa dostopno na enem mestu.