O-STA

Kyocera dviguje letvico s štirimi novimi A4 barvnimi ECOSYS tiskalniki

Ljubljana, 28. januar 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo štiri nove modele ECOSYS P6021cdn, P6026cdn, P6030cdn in P7035cdn. Tiskalniki, ki dopolnjujejo ponudbo kompaktnih barvnih naprav, združujejo vse prednosti, ki jih prinaša tehnologija ECOSYS. Novi modeli, ki ponujajo živahne barvne izpise in impresivno kakovost, nadomeščajo svoje predhodnike in so primerni za uporabo v manjših podjetjih, domačih pisarnah in tudi v večjih delovnih skupinah, s povprečnim mesečnim izpisom do 15.000 strani.

Novi modeli združujejo koristi Kyocerine edinstvene nagrajene tehnologije ECOSYS. Koncept menjave samo tonerja naprav ECOSYS izboljšuje zanesljivost in dramatično zmanjšuje stroške tiskanja ter tako zmanjšuje tudi celotne posredne in neposredne stroške, ki nastanejo v celotnem življenjskem obdobju naprav. Bistveno manjši so tudi odpadki, poraba energije (TEC) pa je manjša do 40%. Koncept ECOSYS je od sedaj izražen tudi v poimenovanju naprav - s strukturo, ki se osredotoča na jasnejše prepoznavanje lastnosti modelov glede na tip in hitrost izpisovanja, tako pri tiskalnikih kot tudi večopravilnih napravah.

Berthold Hurtz, produktni vodja pri Kyocera Document Solutions Europe je izjavil: "Delo v podjetjih in delovnih skupinah je danes vse bolj dinamično. Z izboljševanjem produktivnosti v delovnih skupinah, ne da bi pri tem večali vpliv na okolje, nove naprave zares izstopajo. Ponujajo odlično kakovost izpisov, nizke skupne stroške lastništva (TCO) in prenovljen zmogljiv tiskalniški krmilnik."

Nove naprave niso le kompaktnejših mer, temveč so med delovanjem tudi tišje, obenem pa ponujajo obilo lastnosti za izboljšanje delovanja, vključno z nadzorom pristopa in osebnimi profili uporabnikov. Podvojena količina delovnega pomnilnika na 512 MB in prenovljen tiskalniški krmilnik odpravljata vrsto ozkih grl. Tiskalniki sedaj lahko hitro natisnejo tudi zelo kompleksne dokumente.

Danes, ko je delo vse bolj mobilno in prilagodljivo, je brezžično tiskanje nujno potrebno. Zato je mogoče vse štiri modele nadgraditi z WLAN funkcionalnostjo. Združljivost z rešitvami Mobile Print in AirPrint je že vgrajena v naprave in omogoča izboljšanje produktivnosti tako na delovnem mestu, kot tudi na poti.

Kyocera zagotavlja celovito izbiro izdelkov pisarnam, ki potrebujejo zmogljivost in izpise v barvah, obenem pa bi jim visoka cena barvnega tiskanja predstavljala oviro. Modeli ECOSYS P6021cdn, P6026cdn, P6030cdn so v Sloveniji že na voljo, medtem ko bo najzmogljivejši model ECOSYS P7035cdn, ki bo z do štirimi predali za papir omogočal izpisovanje velikih serij na različne vrste medijev, prišel v kratkem.

Več si lahko preberete na spletnem naslovu: http://www.xenon-forte.si/novosti/kyocera.aspx.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si