O-STA

Vodilni ponudnik varnostnih rešitev za preprečevanje vdorov IPS je - McAfee

14.2.2014

McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je januarja 2014 obvestil, da je po Gartnerju uvrščen med vodilne ponudnike IPS rešitev (Leader's Quadrant for Intrusion Prevention Systems in Gartner's Magic Quadrant). To je pravzaprav že sedmič zapored!

Glede na poročilo velja - "vodilni ponudniki morajo dokazati uravnotežen napredek in trud v vseh izvršilnih in vizionarskih kategorijah. Njihov odnos in dejanja dvigujejo konkurenčen prag za vse izdelke na trgu, sposobni so spremeniti tok ali strategijo celotne panoge. Da bi ostali voditelji, morajo dokazati uspešno implementacij v velikih podjetjih in sposobnost zmagovanja v konkurenčnih primerjavah. Njihovi izdelki vključujejo NGIPS (Next Generation IPS) funkcionalnosti, vsebujejo kvalitetne vzorce (signatures) in zagotavljajo nizke zakasnitve. Vodilni ponudniki so z razvojem v konstantnem stiku ali pa celo pred izzivi in zahtevami strank, v ponudbi imajo vrsto modelov s katerimi lahko zadostijo raznolikim potrebam. So redni zmagovalci večjih razpisov za nakup opreme in dobro vidni na vseh pomembnejših seznamih potencialnih ponudnikov. A vodilni ponudnik ni oz. ne more biti kar privzeta izbira za vsakega potencialnega kupca, in stranke ne smejo kar tako predpostavljati, da morajo kupovati le rešitve od ponudnikov v kvadrant vodilnih proizvajalcev."

Če si želite ogledati kopijo celotnega poročila obiščite :

http://www.gartner.com/reprints/mcafee-vol9?id=1-1OAVJS3&ct=131217&st=sb

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.mcafee.com/uk/about/news/2013/q4/20131224-01.aspx

### ### ###

O McAfee

McAfee je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov. Preverjeni proaktivni varnostni produkti in storitve vseh vrst - zaščita končnih točk, varnost elektronske pošte in spletnega prometa, požarne pregrade in preprečevanje vdorov, SIEM ter druge varnostne rešitve in storitve v oblaku so namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Z v hiši razvitimi inovativnimi rešitvami za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov.

Kupci McAfee rešitev so največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, a tudi milijoni domačih uporabnikov in družinskih podjetij. Od ustanovitve leta 1987 naprej so se redno širili z mnogimi pomembnimi pripojitvami, sedaj so vodilno svetovno podjetje z najbolj popolno ponudbo varnostnih rešitev nasploh.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.mcafee.com


Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com