O-STA

Austrian Boat Show - BOOT TULLN - Največji sejem plovil in vodnih športov v srednji in vzhodni Evropi

6. do 9. marec 2014

Avstrijski sejem navtike BOOT TULLN nadaljuje svojo uspešno zgodbo!

Sejemsko prizorišče v Tullnu že 43 let gosti avstrijski sejem navtike.

Kaj se obiskovalcem obeta letos?

Ker se dogaja v začetku marca, bo sejem v Tullnu lahko predstavil zadnje dosežke v razvoju navtike, vodnih športov ter športnega potapljanja v Avstriji. Okoli 370 najpomembnejših razstavljavcev bo predstavilo najpomembnejše inovacije ter poskrbelo, da bodo imeli obiskovalci na sejmu dober pregled področja.

Na sejmu, ki ima vodilo "fascinantni vodni športi" bodo predstavljene jadrnice in motorne jahte, velike jadrnice in turbo-jet čolni, motorni čolni in okolju prijazna električna plovila, navtična oprema, športni katamarani, kajaki, kanuji, deske za stoječe veslanje, rafti in pedalini. Na voljo bo tudi izjemen razpon navtične opreme. Našlo se bo vse za potapljače, pa tudi organizatorje čarterskih plovb, potapljaške šole ter marine, manjkalo pa ne bo tudi turističnih informacij o najboljših destinacijah za vodne športe. Novost: stoječe veslanje na deski: na avstrijskem navtičnem sejmu boste našli poseben oddelek samo za to.

Znamke na avstrijskem navtičnem sejmu:

V Tulln bodo zavile naslednje ladjedelnice: Avar Yachts, Bavaria, Beneteau, Delphia, Dufour, Esse, Hanse, Jeanneau, Seascape, Sunbeam, Salona, Saphire in mnoge druge.

Tudi sektor motornih plovil bo močno zastopan:

Bavaria, Beneteau, Elan, Sea Ray, Quicksilver, Frauscher, Four Winns, Pearl Sea, Boesch, Crescent, Galeon, Zar Formenti, Stingray in mnogi drugi.


Kontakt:
Messe Tulln GmbH
3430 Tulln/Austria
Tel: + 43 2272 624 030
Web: www.messe-tulln.at
Mail: messe@tulln.at