O-STA

Švedski letališki upravljalec Swedavia je najel podjetje MATERNA IPS za dobavo in namestitev novih naprav za prijave na let

CUSS prijava za Swedavio

Dortmund, 6. marec 2014

Swedavia je preko razpisa izbrala nemško podjetje MATERNA GmbH za novega dobavitelja naprav za prijave na let na letališču. Swedavia, ki upravlja deset švedskih letališč, ima sedež na stockholmskem letališču Arlanda in zaposluje okoli 2.600 ljudi.

V prihodnjih mesecih bo MATERNA na Švedsko dostavila nove CUSS (Common-use self-service - splošna samopostrežba) prijavne kioske najnovejše generacije. Naročilo ob CUSS platformi in prijavnih aplikacijah MATERNA vključuje tudi celovito podporo kioskom. MATERNA bo nove naprave znamke "eKiosk" prvič zagotovil v lastni režiji in bo deloval kot celovit dobavitelj strojne in programske opreme za ta projekt Swedavie. Prijavni kioski so opremljeni z najnovejšo tehnologijo in so operativno prilagojeni najvišjim zahtevam strank. Po naročilu jih je moč opremiti tudi s plačilno funkcijo.

MATERNA je s svojimi integriranimi storitvami za potnike eden vodilnih svetovnih dobaviteljev na CUSS načelu osnovanih rešitev za prijave preko kioska, spleta ali mobilne naprave. Naročilo Swedavie je največje naročilo za podjetje METERNA doslej iz Skandinavije.


Kontakt za medije:
Antje Krämer
MATERNA informacije in komunikacije
Vosskuhle 37, D-44141 Dortmund
Tel.: +49 (0)231 5599 - 8396
E-mail: antje.kraemer@materna.de