O-STA

HP TippingPoint je po Gartnerjevi analizi v kvadrant vodilnih IPS ponudnikov

19.3.2014

HP, oddelek za dolžen za varnostne rešitve HP Enterprise Security, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je marca 2014 obvestil, da se je s svojo rešitvijo za zaznavanje in preprečevanje vdorov v korporacijska omrežja HP TippingPoint uvrstil na kvadrant vodilnih ponudnikov IPS rešitev Gartnerjeve analize 'Gartner Magic Quadrant for Intrusion Prevention Systems'.

Rešitve HP TippingPoint so namenjene napredni zaščiti informacijskih omrežij (next-generation network security). Omogočajo nam enostavno, učinkovito in zanesljivo zavarovanje mrež in podatkovnih centrov pred starimi in novimi vrstami groženj, funkcionalnost rešitev pa je sproti dopolnjevana z varnostnimi obveščevalnimi podatki preiskovalne ekipe Digital Vaccine Labs. V načinu 'inline' nameščena rešitev nam omogoča do 20Gbps prepustnosti z vklopljeno sprotno proaktivno zaščito, ki se nenehno posodablja za vzdrževanje zadostne varnosti pred najnovejšimi ranljivosti. Omrežja morajo obratovati neprekinjeno, 24 ur na dan, 7 dni v tednu, prav tako tudi varnostne rešitve, ki morajo brez prekinitve skrbeti za popolno zaščito teh omrežij. Včasih se nam to zdi grozno zapleteno, a HP-jeva rešitev sploh ni tako težavna, kot je videti. HP TippingPoint Security Management System poskrbi za sprotno in nazorno spremljanje dogajanja v omrežju skozi nabor prilagodljivih delovnih preglednic dashboard in samodejno sestavljenih poročil.

Gartnerjevo poročilo si lahko snamete s spodaj navedenega naslova, iz njega boste videli, zakaj se splača rešitvam HP TippingPoint zaupati skrb za varnost vašega omrežja.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do strani za prenos Gartnerjevega poročila:

http://www.hpenterprisesecurity.com/register/Tipping-Point-Magic-Quadrant-hpcom

### ### ###

O podjetju HP in oddelku HP Enterprise Security

Več o HP Enterprise Security najdete na spletnih straneh: http://www8.hp.com/us/en/software-solutions/enterprise-security.html


Dodatne informacije:
Daniel Bednjički, projektni vodja
daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com