O-STA

Špica vabi na prvo IT konferenco v logistiki - Keep IT2014 Simple

Špica International v sodelovanju z Slovenskim logističnim združenjem (SLZ) vabi na prvo IT konferenco v logistiki, ki bo potekala 27.3. 2014 v hotelu Plaza v Ljubljani.

Udeleženci konference Keep IT2014 Simple se bodo pobliže spoznali z aktualnimi WMS, TMS in ADD ON tehnologijami, ki se uporabljajo na področju Logistike, obenem pa bo Keep IT2014 Simple edinstvena priložnost za izmenjavo mnenj, predstavitev obstoječih in novih tehnologij ter mreženje.

Na konferenci bo Špicine izkušnje predstavil Aleš Habič na treh primerih dobre prakse. V avtomobilski industriji je informatizacija logističnega poslovanja odgovorila na izziv omejenih resursov in širjenja programa, pri distribuciji pisarniškega materiala in šolskih potrebščin je omogočila boljše obvladovanje in obrate zalog ter višjo produktivnost ekipe, RFID sledenje zaščitnih oblačil pa je stranki omogočilo nižje stroške. Udeleženci bodo imeli možnost interaktivne diskusije s predavateljem.

Ogled celotnega Programa konference

O podjetju ŠPICA

Špica je vodilni slovenski ponudnik rešitev za obvladovanje oskrbne verige, registracijo delovnega časa in kontrolo pristopa. Kot pionir na tem področju v osemdesetih in izkušen strokovnjak danes ponuja bogato znanje ter široko bazo instalacij. Špica razvija in ponuja lastne rešitve tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, v Makedoniji, Srbiji in v Bosni. Na mednarodnih trgih so prek pooblaščenih distributerjev zastopani v 27. državah.

Dodatne informacije

Lea Lipovšek, Vodja marketinga in odnosov z javnostjo
Špica International, d.o.o.
Pot k sejmišču 33
1231 Ljubljana - Črnuče

M: 031 709 224

E: lea.lipovsek@spica.com

T: 01 568 08 27

W: www.spica.si