O-STA

Qualys je glede na 2014 SC Magazine Awards najboljši ponudnik varnostnih rešitev

2.4.2014

Qualys, vodilni ponudnik kot storitev dostavljenih rešitev za upravljanje z IT varnostnimi tveganji in skladnostjo, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je v začetku marca 2014 obvestil, da je že drugič prejel prestižno nagrado v okviru SC Magazine Awards, ki že 17 let organizira izbor najboljših rešitev in ponudnikov iz različnih področij informacijske varnosti. Qualys je prejel naziv - "Best Security Company". SC Magazine v tem izboru upošteva podjetja s superiornimi informacijskimi izdelki in storitvami, ki so v veliko pomoč kupcem pri spopadanju z izzivi sodobnega poslovanja. Kriteriji za izbiro nagrajencev so: kakovost produktne platforme, vrsta in število strank, uporabniške storitve in podpora, raziskave in razvoj, ter inovativnost.

Več podrobnosti in popoln seznam kategorij in vseh zmagovalcev lahko najdete na sej spletni strani: http://www.scmagazineus.com/awards.

Citati

Philippe Courtot, predsednik in CEO, Qualys: "We are honoured to be named the Best Security Company by SC Magazine. We share this honour with our customers and partners, who throughout the years, have been our guiding force to continue improving our existing cloud-based security and compliance solutions and design new innovative ones."

Illena Armstrong, podpredsednica uredništva, SC Magazine: "The SC Awards are the security industry's most prestigious accolade, bestowed only to the most impressive companies in the security industry. Qualys can be very proud of this achievement and the many long hours of dedicated service that it represents."

QualysGuard Vulnerability Management ali QualysGuard VM je vodilna rešitev za avtomatizirano revizijo omrežnih sredstev in celotno upravljanje ranljivosti v organizaciji. Vključuje odkrivanje in kartografiranje omrežja, upravljanje sredstev, analizo in poročanje o ranljivostih ter načrtno spremljanje saniranja. Qualys-ova ponudba temelji na obsežni in aktualni interni bazi znanja o ranljivostih, v obliki storitve nam zagotavlja učinkovito odkrivanje in zaščito pred ranljivostmi brez obsežnih investicij.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.qualys.com/company/newsroom/news-releases/usa/2014-02-27-qualys-wins-best-security-company-at-the-2014-sc-magazine-awards/

### ### ###

O Qualys.

Qualys je vodilni ponudnik kot storitev dostavljenih rešitev za upravljanje z IT varnostnimi tveganji in skladnostjo. Podjetje je zmožno zagotoviti postavitev servisne storitve SaaS v le nekaj urah kjerkoli v svetu, s tem lahko strankam omogoči sproten in nenehen nadzor nad varnostjo in skladnostjo.

Qualys dobavlja rešitve za varnostno revizijo in upravljanje z ranljivostmi za organizacije vseh vrst in velikosti, katerih cilj je varovati dragoceno poslovno platformo in ublažiti tveganja. QualysGuard je vodilna rešitev podjetja, je storitev za zaščito informacijskih omrežij, samodejno izvajanje varnostnih revizij in zagotavljanje podpore pri ohranjanju skladnosti, ki proaktivno in samodejno prepoznava varnostne ranljivosti, ugotovi na katera informacijska sredstva lahko vplivajo, in zagotavlja podporo pri celotnem postopku sanacije teh ranljivosti. Uporablja jo več kot 6000 organizacij v 10 državah, vključno z večino iz seznama Fortune Global 100. QualysGuard izvede več kot milijardo IP revizij na leto.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.qualys.com/

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com