O-STA

Nove A3 večopravilne naprave Kyocera zdaj še ugodneje

Ljubljana, 10. april 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je s predstavitvijo naprav TASKalfa 1801 in TASKalfa 2201 dopolnilo svojo ponudbo vstopnih modelov A3 črnobelih večopravilnih naprav. Prinašata hitrosti tiskanja 22 A4 strani na minuto in bogat nabor koristnih lastnosti, ki so bile do sedaj uporabnikom na voljo le pri večjih in dražjih modelih. Z izboljšanimi lastnostmi in nižjo nabavno ceno sta napravi idealna izbira za podjetja, ki iščejo stroškovno učinkovito rešitev tiskanja.

Georgi Grigorov, produktni vodja v podjetju Document Solutions Europe je dejal: "V razvoju naprav smo se osredotočili na dodajanje koristnih lastnosti, ki povečujejo produktivnost naših strank. Na primer, barvno skeniranje je na voljo že v standardni ponudbi, kopiranje identifikacijskih kartic in funkcija Print Box pa zagotavljata nemoten potek delovnih tokov v podjetju."

Intuitivno rokovanje

Nova modela izvajata barvno skeniranje z uporabo standarda TWAIN in načinov "skeniranje v e-pošto" in skeniranje v mapo". Z uporabo gumba ID Card Copy pa lahko uporabniki kopirajo identifikacijske kartice, osebne izkaznice ali kartice zavarovanja. S temi hitrimi načini pretvorbe dokumentov v digitalno obliko, napravi na splošno izboljšujeta učinkovitost in omogočata, da uporabnik pošilja dokumente na lokacije, kjer jih potrebuje. Kot dodatni možnosti sta na voljo tako mrežno delovanje kot faksiranje.

Varovanje zaupnosti dokumentov v manjših podjetjih je lahko poseben izziv, zato sta obe napravi opremljeni s funkcijo Print Box, ki deluje podobno kot Private Print (Zasebno tiskanje). Uporabnikom omogoča začasno shranjevanje dokumentov v obliki naročila za tiskanje na osebnem računalniku uporabnika, ki ga nato natisne s preprostim pritiskom na gumb "Print Box" na napravi. Tako sta varnost in zaupnost dokumentov zagotovljeni, saj se tiskanje izvede šele, ko je uporabnik pripravljen natisnjene dokumente prevzeti.

Naprava je izdelana s Kyocerino tehnologijo z dolgo življenjsko dobo. Valji, s katerimi je mogoče natisniti do 150.000 izvodov, pomenijo manj vzdrževanja in tako zagotavljajo manj obdobij nedelovanja naprav. Grigorov je še dodal: "Naša razširjena paleta robustnih večopravilnih naprav je izdelana na novi zasnovi, ki omogoča konkurenčne nabavne cene naprav. V kombinaciji z nizkimi obratovalnimi stroški tako ponuja izjemno vrednost vsem poslovnim uporabnikom. Z izboljšanjem produktivnosti delovnih skupin in ohranjanjem okoljskih lastnosti, so tako predstavljene naprave v resnici korak pred ostalimi."

Obe napravi sta na voljo že tudi v Sloveniji. Več informacij dobite na spletni strani http://www.xenon-forte.si/novosti/kyocera.aspx.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si