O-STA

REAL security d.o.o. je podpisal distribucijsko pogodbo s Citrix Systems Inc. (NASDAQ.CTXS)

14.4.2014

Citrix je vodilni ponudnik optimizacije poslovnih procesov z virtualizacijo, mreženjem, strežniškimi oblaki ter upravljanjem mobilnih naprav, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

objavljata novico o podpisu distribucijske pogodbe.

Slovenija (11. april 2014) - REAL security d.o.o., mednarodno distribucijsko podjetje s sedežem v Mariboru, je danes podpisalo distribucijsko pogodbo s podjetjem CITRIX.

Citrix je informacijsko podjetje, ki že dlje časa uspešno obvladuje tržišče na področjih virtualizacije, mreženja in oblačne infrastrukture. Njihov cilj je omogočiti ljudem boljše delo, lažje sodelovanje in več produktivnosti s ponujanjem naprednih orodij in novih pristopov za prilagodljiva delovna okolja. S pomočjo njihovih rešitev lahko informacijski oddelki in ponudniki storitev gradijo, upravljajo in varujejo navidezna in mobilna delovna okolja za zagotavljanje brezhibnega delovanja aplikacij, namizij, podatkov in storitev.

"REAL security d.o.o. bo skrbel za distribucijo celotnega nabora rešitev podjetja CITRIX, ki vključujejo virtualizacijo namizij, virtualizacijo strežnikov, mreženje in tehnologije računalništva v oblaku, pa tudi vedno bolj aktualne rešitve za nadzor in upravljanje mobilnih naprav. Kupci danes iščejo celovite rešitve in optimizacijo poslovnih procesov kot tudi prepotrebno nižanje stroškov, ki jih vodijo do novih tehnologij, kot je računalništvo v oblaku. Prav zato menimo, da je CITRIX najboljša možna izbira za partnerje kot tudi končne stranke," je dejal Renato Uhl , generalni direktor, REAL security d.o.o. . "

REAL security d.o.o. bo v okviru VAD - distribucijske pogodbe skrbelo za podporo partnerjem, prenos znanja in tehnologij na področju Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Makedonije, Kosova, Črne Gore in Albanije. Pogodba odpira nove možnosti širitve za REAL security d.o.o., saj bo lahko ta ponudil širšemu trgu regije Adriatik nove prepotrebne rešitve za večjo produktivnost uporabnikov z bolj prilagodljivimi in bolj mobilnimi načini dela. Te rešitve so dandanes v aktivni rabi v več kot 330.000 organizacijah po vsem svetu, z več kot 100 milijoni uporabnikov.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.citrix.com/news.html

### ### ###

O podjetju Citrix

Citrix je informacijsko podjetje, ki že dlje časa uspešno vodi tržišča na področjih virtualizacije, mreženja in oblačne infrastrukture. Njihov cilj je omogočiti ljudem boljše delo, sodelovanje in več produktivnosti s ponujanjem naprednih orodij in novih pristopov za prilagodljiva delovna okolja. S pomočjo njihovih rešitev lahko informacijski oddelki in ponudniki storitev gradijo, upravljajo in varujejo navidezna in mobilna delovna okolja za zagotavljanje brezhibne dobave aplikacij, namizij, podatkov in storitev - za vsakogar, na katero koli napravo, preko katerega koli omrežja ali strežniškega oblaka.

Leta 2014 praznuje Citrix 25 letnico inovacij za enostavnejšo informatiko in večjo produktivnost uporabnikov s prilagodljivejšimi in bolj mobilnimi načini dela. Te rešitve so dandanes v aktivni rabi v več kot 330.000 organizacijah po vsem svetu, z več kot 100 milijoni uporabnikov. Podjetje ima sedež na vzhodni obali ZDA v zvezni državi Florida v okolici glavnega mesta Miami. In še kot zanimivost - ustanovitelj je bivši razvojni inženir podjetja IBM, ki je svoje podjetje najprej poimenoval Citrus, ker pa je ta naziv že bil registriran, je iz besed Citrus in UNIX skoval ime Citrix.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.citrix.com


Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com