O-STA

Povečevanje števila strank je dokaz za kvaliteto rešitve BackBox

BackBox, dobavitelj vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je aprila 2014 obvestil, da so v zadnjih 12 mesecih podvojili število strank, ki so zelo raznolike, saj prihajajo iz različnih industrijskih panog in so različne velikosti organizacij po vsem svetu. BackBox je podvojil tudi število proizvajalcev, katerih rešitve neposredno podpira njihov sistem za varnostno arhiviranje konfiguracij; tudi brez neposredne podpore lahko sicer BackBox deluje z vsemi sistemi, a z dodatno podporo je delo lažje, hitrejše in uporabnik ima na razpolago še več funkcionalnosti. Kot odziv na rast števila strank je BackBox v zadnjih mesecih postopoma nadgrajeval prodajni kanal in neposredno prisotnost v ZDA, Zahodni Evropi in v ključnih Azijskih deželah. Med produktnimi novostmi zadnjega obdobja pa bi lahko omenili še dinamični inventar, oddaljeno upravljanje ter hitro obnavljanje z enim klikom miške.

Rafi Zvi, CEO, soustanovitelj: "Last year our solution was endorsed by many more customers. Who loved the solutions ability to support their whole infrastructure with no effort and great results. Our expert engineering team constantly adds new features to Backbox to ensure they we stay the most sophisticated configuration backup and disaster recovery solution that is used today."

Citati strank podjetja BackBox

Ahmet Gokhan Yalcin, višji specialist za informacijsko varnost, Garanti Bank: "Thanks to BackBox's centralized, scheduled and automatic backup solution, we are able to enable business continuity for mission critical applications by use of fast recovery from device failures. Moreover, Backbox solution helped us in minimizing downtime and decreasing operational burden."

Oral Gokgol, višji inženir, Turkcell: "Backbox is an intelligent backup engine that thinks instead of you. It backs up hundreds of products automatically, and just need the device username and password. Easy management and graphical interface is also a plus. Also the new feature inventory keeping is very useful for us."

Itzhak Assaraf, odgovoren za aplikacijsko infrastrukturo, Leumi Card: "Backing up data is important but the real goal is to be able to quickly and accurately restore entire network configurations to full operation. The ability to verify the success and integrity of each network system backup is a major advantage of Backbox. One of the key features important for us at Leumi Card is the fact that Backbox requires almost zero maintenance."

Chen Reshef, oddelek za administracijo sistemov, Cellcom: "Backbox is focused and reliable and it performed with very few actual problems; it simply does its job well. Backbox has also vastly increased our service team's efficiency and saves costs. The great thing about Backbox is that it really achieves what it claims to do: provide a smooth and speedy recovery from system failures."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.backbox.co/press-release-31012014.html

### ### ###

O BackBox

BackBox je ponudnik in hkrati tudi naziv njihove vodilne programske rešitve za avtomatizacijo varnostnega kopiranja in obnavljanja za varnostne in omrežne komponente informacijskega sistema. BackBox zagotavlja, da so vse konfiguracijske datoteke podprtih naprav in rešitev varno shranjene na enem osrednjem mestu, preverjeno v izvorni obliki, da se omogoči hitro okrevanje, ko je to potrebno. Podprt z vedno aktualnim inventarjem in funkcijo za primerjavo konfiguracij je idealen v vseh okoljih - za vsako organizacijo, več-najemniški podatkovni center ali ponudnika naprednih storitev. Strankam pomaga vzdrževati brezhibno homogeno delovanje raznolikega omrežja in varnostnega okolja z zagotavljanjem odpornosti kompleksne infrastrukture in prožne odzivnosti pri razreševanju težav.

Safeway LTD je vodilno izraelsko podjetje s področja informacijske varnosti, ki je po več desetletjih nabiranja izkušenj pri načrtovanju in vzdrževanju naprednih omrežij in varnostnih storitev razvilo BackBox, ki je sedaj deloma tudi v lasti največjega izraelskega mobilnega operaterja Cellcom.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.backbox.com/


Dodatne informacije:
Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com