O-STA

Vabilo na predstavitev Manifesta mladih ob pričetku volilne kampanje za volitve v Evropski parlament

Vsakokratne volitve so priložnost, ko politične stranke in kandidati na volitvah še bolj prisluhnejo pozivom in zahtevam civilne družbe. V tem pogledu tudi volitve v Evropski parlament niso izjema. Na Mladinskem svetu Slovenije smo prepričani, da moramo biti mladi visoko na agendi prihodnjega Evropskega parlamenta, zato smo, v sodelovanju z mladimi, oblikovali Manifest mladih, v katerem so izražena pričakovanja in zahteva slovenske mladine do evropskih poslancev in evropskih institucij.

Vabimo vas, da se v petek, 25. aprila 2014 ob 9.00 uri, udeležite novinarske konference, na kateri bomo predstavili Manifest mladih. Predstavitev bo potekala v prostorih Mladinskega sveta Slovenije, na Dunajski 5 v Ljubljani (Delova stolpnica, 12 nadstropje).

Manifest bomo, skupaj s pozivom za podporo in zavezo uresničevanje izraženih pričakovanj, posredovali vsem kandidatkam in kandidatom, ki kandidirajo na listah za volitve v Evropski parlament. Zapisana pričakovanja odražajo trenutno stanje in aktualne problematike mladih ter orisujejo prihodnost Evrope, kot jo vidimo mladi.

Manifest mladih bo predstavila predsednica Mladinskega sveta Slovenije Tea Jarc.

Za dodatne informacije smo na voljo na pr@mss.si ali na 041 897 616 (Borut).

Vljudno vabljeni!