O-STA

Napoved dogodka: Soočenje kandidatov za evropske volitve: Mladi organiziramo razgovor za službo

VABLJENI

na Soočenje kandidatov za evropske volitve: Mladi organiziramo razgovor za službo,

ki bo v ponedeljek, 19. maja 2014, s pričetkom ob 17. uri,

na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani - dvorana Urška.

Z nami bodo*:

- Jelko Kacin (Kacin Konkretno),
- Luka Mesec (Združena levica),
- Igor Šoltes (Verjamem),
- Igor Lukšič (Socialni demokrati in Stranka evropski socialistov),
- Anže Logar (Slovenska demokratska stranka),
- Bogomil Knavs (Slovenski narod),
- Rolando Benjamin Vaz Ferrerio (Piratska stranka Slovenije),
- Dušan Keber (Solidarnost),
- Izidor Salobir (DeSUS),
- David Breskvar (Sanjska služba).

*Udeležbo so potrdili tudi z nekaterih preostalih list, ki kandidirajo na volitvah v Evropski parlament, vendar imen predstavnikov, ki se bodo udeležili soočenja še nismo prejeli. O vseh, ki bodo še potrdili udeležbo vas bomo sproti tudi obveščali.

Splošno znano dejstvo je, da je eden največjih problemov s katerim se soočajo mladi, iskanje zaposlitve. Zato smo se na Mladinskem svetu Slovenije odločili, da bomo predstavnike kandidatnih list za volitve v Evropski parlament povabili na razgovor za službo. Osem posameznikov izmed vseh kandidatov, ki se tokrat potegujejo za poslanska mesta, bo sooblikovalo našo skupno evropsko zgodbo, zato se želimo prepričati, kdo je vreden našega zaupanja.

Vsi, ki se boste soočenja udeležili, boste imeli priložnost, da vsakega izmed sodelujočih predstavnikov list, vprašate kar vas zanima.

Na Mladinskem svetu Slovenije menimo, da so mediji, nevladne organizacije, spletne aplikacije ter kandidatke in kandidati na listah poskrbeli, da so njihova stališča do zelo širokega spektra tematik dostopna in predstavljena, zato vam želimo ponuditi drugačen koncept soočenja.

Prosimo vas, da se zaradi lažje organizacije na dogodek prijavite preko elektronske prijavnice.

Na Gospodarskem razstavišču bo omogočeno parkiranje tistim, ki se boste na dogodek pripeljali z avtomobilom (Navodila za parkiranje). Področje, kjer se lokacija dogodka nahaja, pa je tudi dobro dostopno z javnim prevozom.