O-STA

Sončkov festival 2014

7. Sončkovemu festivalu se letos pridružuje Športfest - športna prireditev namenjena najmlajšim športnikom in športnicam, ki bodo tekmovali v športih z žogo: košarka, nogomet, rokomet in odbojka. Sodelovalo bo preko 500 otrok iz vse Slovenije stari med 10 - 12 let.

V soboto, 31. Maja 2014 bo potekal 4. Sončkov pokal v košarki deklic in dečkov iz različnih krajev Slovenije. Nastopilo bo kar 21 ekip mladih košarkašic iz ŽKK Koper, ŽKK Felix Trbovlje, ŽKK Pivka, .ŽKK Ledita Domžale, ŽKK Črnomlje, ŽKK Pomurje in ekipe mladih košarkašev iz UKK Koper, KOŠ Koper, KK Portorož, Helios Domžale, Union Olimpija, KK Grosuplje, KK Sežana, in KK Postojna.

Košarkaške dvoboje bodo spremljlali nastopi navijaških skupin Anite Simčič Skokice(OŠ Sv.Anton) in Metuljčice(OŠ Škofije); OŠ Šmarje z Natašo Bodlaj, Plesna skupina Metulj z Lidijo in Natašo Pogačar..

V nedeljo 1. Junija 2014 se tekmovanja nadaljujejo z ostalimi športi - nogomet, odbojka in rokomet z vzporedno zabavz z navijaškimi skupinami Anite Simčič Gold zajčice in Zajčice(OŠ Prade); Top metuljčice (OŠ Škofije); Mamitas in nastop AKUD Kola z Vesna Bajic Stojiljkovic.

DOBRODELNI KONCERT

V soboto 31.Maja 2014 vas ob 18.00 na 7.Dobrodelnem Sončkovem festivalu pričakujeta Lea Sirk in Rudi Bučar. Pridite in pomagajte zbirati sredstva za Dnevni center za otroke in mladostnike Koper. Sledili bodo Teenagersi.

OTROŠKE DELAVNICE 30.5. - 1-.6. 2014
Vse dni bodo v dvorani B Arene Bonifika potekale ustvarjalne delavnice in nagradne igrice z Animacijo za otroke, Emilijo Pavlič, KZ Agrario Koper, Janjo Tomažin, Katjušo Gorela, Jasmino Bunič, Kristina Menih , podjetjem Peko....in še mnogo več !

Na otvoritveni slovesnosti v četrtek, 28. Maja bo nastopila skupina učencev OŠ Koper s Tatjano Koseljac.

Več na www.sonckovfestival.si

Vabljeni k obisku festivala in pomagajte zbirati sredstva za Dnevni center za otroke in mladostnike Koper !