O-STA

McAfee LiveSafe Service na novih HP računalnikih

29.5.2014

McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je obvestil, da je s HP-jem sklenil dogovor o pred-nameščanju varnostnih rešitev na nove računalnike namenjene potrošnikom in podjetjem.

Mike DeCesare, predsednik, McAfee: "We're entering a new age in computing, where people expect to be able to work, play, invent and explore the digital world without fear. By helping keep all devices safe, we are empowering people to take advantage of all the amazing things this connected world has to offer."

McAfee LiveSafe je novembra 2013 prejel priznanje urednikov PC Mag, je prva in vodilna storitev te vrste, ki je namenjena zaščiti posameznikov podatkov in vseh njegovih naprav - osebnih in prenosnih PC in Apple računalnikov, tablic in pametnih telefonov. Z oceno 4.5 od 5 možnih točk je prehitela vso konkurenco, ob čemer so uredniki pohvalili predvsem celovitost, funkcionalnost, poenoteno spletno konzolo in stroškovno učinkovitost zaradi vključene licence za zaščito neomejenega števila naprav, ki si jih lasti nek posameznik.

McAfee LiveSafe ščiti pred najnovejšimi škodljivimi programi in drugimi spletnimi nevarnostmi, vključuje pa tudi McAfee Personal Locker, zaradi česar je to prva med več-platformnimi rešitvami za posameznike in gospodinjstva, ki vključuje tudi vrhunsko biometrično tehnologijo za preverjanje pristnosti. McAfee Personal Locker temelji na prepoznavanju obraza in glasu in na podlagi tega overi uporabnika in mu dodeli dostop do najbolj občutljivih osebnih podatkov in dokumentov, kot so kopije potnih listov in identifikacijskih izkaznic, ki se hranijo na varnem spletnem mestu. McAfee LiveSafe Service ponuja tudi poenostavljeno in avtomatizirano upravljanje uporabniških imen in gesel in ukrepe za zaščito zasebnosti na pametnih telefonih in tablicah.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.mcafee.com/uk/about/news/2014/q1/20140108-01.aspx

### ### ###

O McAfee

McAfee je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov. Preverjeni proaktivni varnostni produkti in storitve vseh vrst - zaščita končnih točk, varnost elektronske pošte in spletnega prometa, požarne pregrade in preprečevanje vdorov, SIEM ter druge varnostne rešitve in storitve v oblaku so namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Z v hiši razvitimi inovativnimi rešitvami za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov.

Kupci McAfee rešitev so največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, a tudi milijoni domačih uporabnikov in družinskih podjetij. Od ustanovitve leta 1987 naprej so se redno širili z mnogimi pomembnimi pripojitvami, sedaj so vodilno svetovno podjetje z najbolj popolno ponudbo varnostnih rešitev nasploh.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.mcafee.com

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, inženir IT varnosti
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com